Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarihte İlk Defa Seri Uretim Yapılan Otomobil Markası Hangisidir

Tarihte İlk Defa Seri Uretim Yapılan Otomobil Markası Hangisidir
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tarihte İlk Defa Seri Uretim Yapılan Otomobil Markası

Tarihte İlk Defa Seri Uretimi Yapılan Ford Marka otomobildir1908 yılında ABD'li Henry Ford T modeli adındaki ilk seri uretim otomobili yaptı İlk uretim bandı fikrinin de babası olan Ford 1913 de gunde 1000 araba uretebiliyordu

Similar threads

Tarihte Ilk Kez Çabuk Üretim Yapılan Araba Markası Tarihte Ilk Defa Çabuk Üretimi Yapılan Ford Marka otomobildir1908 yılında ABD'li Henry Ford T modeli adındaki birincil çabuk imal otomobili yaptı Birincil üretim bandı fikrinin de babası olan Ford 1913 de günde 1000 araba üretebiliyordu *
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Tarihte Ilk Defa Çabuk Üretim Yapılan Araba Markası Hangisidir Tarihte Ilk Kez Süratli Üretim Yapılan Araba Markası Hangisidir ? Lütfen cevap verin biliyorsanız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gecmişten bugune icatlar gecmişten gunumuze onemli icatlar gecmişten gunumuze buluşlar ve icatlar Milattan Once 200;Yunan ARKHİMEDES kaldırac kanunlarını keşfetti Milattan Once 3200;Tekerleğin ilk kez Mezopotamya'da ve orta Avrupa'da kullanıldığı varsayılır Milattan Once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
İlk arabayı kim yaptı, ilk araba ne zaman icat edildi? Araba yada otomobil şehir içi ve şehir dışı karayollarında, insan veya yük taşıma amacıyla kullanılan motorlu araçlardır. Otomobilin hareket edebilmesi için üzerinde bulunan motorun gücüne ihtiyacı vardır. Motor gücünü; buhar, elektrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Elektrikli araçlarda güç, klasik akaryakıtlı ya da dizel arabalardaki içten yanmalı motorların yerine geçen batarya yahut pil setleriyle çalışan elektrik motorundan sağlanır. Elektrik motorları yenilenebilir kaynaklardan elde edildiği sürece en zararsız güç üretim tekniğidir. Elektrik motorları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt