Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarık Akan İle Kadir İnanır Cenazede Gerildi!

Tarık Akan İle Kadir İnanır Cenazede Gerildi!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Tarık Akıcı İle Kadir İnanır Cenazede Gerildi! Bu sayfa; Tarık Akıcı İle Kadir İnanır Cenazede Gerildi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk sinemasının sanatkâr yönetmenlerinden Şahin Gök geçtiğimiz gün kansere yenik düşmüş ve hayatını kaybetmişti Merhum yönetmenin cenzesinde pek fazla meşhur isim bir araya geldi Fakat akil insanlar grubuyla ilgili açıklamalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Tarık Akıcı ve akil halk grubundan Kadir İnanır hayli gerildiler İşte teferruat 1548623524 1548623524 tarikakanilekadirinanircenazedegerildi5c4e1ea950bd6tarikakanilekadirinanircenazedegerildi5c4e1ea950bd6 tarikakanilekadirinanircenazedegerildi5c4e1ea950bd6 61 yaşındaki Gök'ün Teşvikiye Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine başta son filmi Son Cellatta başrol oynayan Kadir İnanır edinmek üzere Tarık Akan, Engin Çağlar, Selda Alkor, Serpil Çakmaklı, Oya Aydoğan, Nuri Alço, Coşkun Göğen ve Berhan Yıldırım gibi aralarında Yeşilçam'ın bir dönemine damga vuran sanatkâr isimlerin de bulunduğu 200 birey katıldı Cenazede Gök'ün eşi Şule Gök fenalık geçirdi Arkadaşlarının koluna girerek sakinleştirmeye çalıştığı Gök, “Ben de vefat etmek istiyorum Yalnız kaldım Hemen Çiçek Bar'a onsuz gidemem Ben bittim” diye bağırdı Tarık Akan, Şule Gök'ün yanında gelerek avunma etmeye çalıştı Bu sırada bir yurttaş Şahin Gök'ün yakasına taktığı fotoğrafını düşürdü Akıcı fotoğrafı yerden aldı Teker teker gidiyoruzCenazeye Akil Ahali Komisyonu nedeniyle polemik yaşayan Kadir İnanır ile Tarık Akıcı'ın gerginliği damga vurdu Sinemanın iki efsane aktörü ast yana bile gelmedi İnanır, Gök'ün tabutunun başından hiç ayrılmazken Akan ise İnanır ile karşılaşmamak için Teşvikiye Camisi'nin kapısının önünde beklemeyi tercih etti Cenazede İnanır ile yeğeni Levent İnanır'ın da emrindeki yanlamasına gelmediği görüldü Son dönemde yer aldığı Akil İnsalar Komisyonu sebebiyle gündemden düşmeyen Kadir İnanır, “Şahin sevdiğimiz bir kardeşimizdi Teker teker gidiyoruz Hayatın gerçeği bu… Cümbür Cemaat oraya gidecek Üzüntümüz var Hasta olduğunu duymadım Duysam da yapacak bir şeyimiz yoktu Bu hastalıktan kurtulmak çok baskı” dedi Oya Oydoğan ise, “Şahin'in vefatını twitter'dan öğrendik Birbirimizden adamakıllı koptuk Kimsenin kimseden haberi yok” diyerek serzenişte bulundu Şahin Gök'ün cenaze namazı bittikten sonra imamdan mikrofonu bölge oyuncu Gani Şavata, “Şahin Gök'ü yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum Sinema sizler baştan sona ayakta kalıyor” diye konuştu Tabutu alkışlarla cenaze arabasına taşınan Şahin Gök, Feriköy Mezarlığı'na defnedildi milliyet  

858,544Konular
981,917Mesajlar
32,605Kullanıcılar
Numan21Son üye
Üst Alt