Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül Pis Yedili dizisinde tarık akanın oğlu barıştırma üregül kirli yedili dizisi kirli 7 li dizisi uzlaşma üregül röportajı haberleri burada arkadaşlar Yeşil Çam'ın yakışıklı sanatkâr oyuncularından Tarık Akıcı'ın oğlu Uzlaştırma Üregül Pis 7'li dizisinde rol alıyor Melek'lerim Ekranların yeni dizilerinden Pis Yedili dizisinde küçükbeyi olarak izleyicinin karşısına geçecek olan Tarık Akan'ın oğlu kendisi gibi yakışlık açık konuşmak gerekirsetarikakaninoglubarisuregulpisyedilidizisinde5c4e31a1027c8alt 60'lı yıllar da genç kızların sevgilisi olan Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, babasından aldığı yakışıklılığıyla günümüzün genç kızlarının kalbini fethetmeye geliyortarikakaninoglubarisuregulpisyedilidizisinde5c4e31a1027c8alt Bence yanitarikakaninoglubarisuregulpisyedilidizisinde5c4e31a1027c8alt 1548628381 1548628381 tarikakaninoglubarisuregulpisyedilidizisinde5c4e31a17e77atarikakaninoglubarisuregulpisyedilidizisinde5c4e31a17e77a tarikakaninoglubarisuregulpisyedilidizisinde5c4e31a17e77a Uzlaşma Üregül, onun bütün itirazlarına rağmen babası Tarık Akan’ın izinden yürümeyi seçti, oyunculukta karar kıldı Daha önce “Çılgın Çılgın Olma filminde babasıyla birlikte kamera karşısına geçen Üregül, derhal de “Pis 7’linin Küçükbey’i olarak izleyici karşısına çıkıyor * “Deli Deli Olmada babanız Tarık Akan’ın gençliğini canlandırmıştınız derhal de “Pis 7’li ekibindesiniz Siz Bilkent mezunu bir yazılım mühendisi değil miydiniz? Evet, dört sene Bilkent’te yazılım mühendisliği okudum Turkcell ve Digiturk’te çalıştım Sonra, çalışma hayatına en ince ayrıntısına kadar dalarsam bir daha yapamam deyip yüksek lisans için Amerika’ya gittim Ama onun öncesinde “Çılgın Çılgın Olmada rol alacak fırsatı buldum * Amerika’da ne kadar kaldınız? ıki seneliğine gitmişken üç sene kaldım Bunun bir yılı çalışarak geçti Palm Viva adlı bir şirketin Boston ofisinde yazılım ve web pazarlama işi yapıyordum Bütün egzersiz iznim alınıyordu ki ailem “Artık geri dön oğlum dedi * Döndüğünüzde neler yapacağınıza dair planlarınız var mıydı? Yeniden eğitim aldığım alanda bir işe girer çalışırım diyordum oysa “Kirli 7’li gibi bir fırsat çıktı karşıma 3,5 aydır İstanbul’dayım, gelişimin ikinci haftasında bu dizi için teklif geldi Ben de özel okulda okudum, o ortamları bilirim * Fakat başrollerden biri yok sanırım Küçükbey Rol küçükten başlayıp büyüğe içten gidecek Hem kendimi zorlamayacağım, keza de ağır ağır işi öğrenebileceğim * Kendinizi ilerletmek için bir yanlamasına da oyunculuk eğitimi alıyor musunuz? Evet, Ümit Çırak’tan eğitim alıyorum Set haftada üçdört gün Haftada bir gün altı saat de oyunculuk eğitimi alıyorum KIZ ARDINDAKI KOŞAN BİRİ OLMADIM HİÇ * Küçükbey nasıl bir genç? Özel lisede okuyan bir genç “Cümbür Cemaat eşdeğer olsuncu, sosyalist yapıda bir lise öğrencisi Son derece de hissi Lakin fena niyetli bir grup arkadaşı var * Siz nasıl birisiniz? Küçükbey kadar duygusal mısınızdır örneğin? ılişkilerim daima uzun vadeli oldu Çıkıp kız gerisinde koşan bir insan olmadım hiç Ailenin ve hayat tarzının bunda büyük etkisi olduğunu düşünüyorum Ailemin değerleri çok sağlamdı, bizi de benzer şekilde yetiştirdiler Uçarı ahali olmadık hiçbir süre id * Babanız bir uçtan bir uca zaten bu işin, bu sanatın içine doğdunuz Peki Tarık Bey oyuncu olmanız yönünde sizi yüreklendirdi mi hiç? Yardım verdi mi? Tersine, babam benim ve kardeşlerimin bu işe girmesini başından beri hiç istemedi * Niçin? Bu işte hem para değil, ayrıca de tutmazsa çabuk tükeniyorsun ışin garantisi de yok Bu yüzden hepimizin öbür meslekleri olmasını istedi Kardeşim inşaat mühendisi, kız kardeşim işletme okudu Ben yazılım mühendisliği Kendi mesleğimin olması iyi bir şey, babamın doğruyu bildiğini anladım * desteklemek bir yanlamasına engel koydu diyorsunuz yani Engel demeyelim de Babam bizi sete götürmezdi mesela * Niye? Alışmayalım diye En son “Eylül Fırtınasını çekerken gitmiştim bir daha çağırmadı, gitmemizi de istemedi Lakin derhal tam destek veriyor BABAMIN KARİYERİNİ TEMSIL ETMİYORUM * Bütün ailenin sayısal mesleklere yönelmesi işaret giderken Annem eletronik mühendisi Babamla iki yaşımdayken boşandılar fakat haftanın beş günü yanındaydık Onun mesleği seçimlerimizde etkin olmuş olabilir * Tarık Akan mesleğe uzun yıllarını verdi, konumu muhakkak Onun oğlu olarak onunla aynı işi yapmak büyük bir yükümlülük yok mi? Büyük bir mesuliyet tabii, yine de babamın kariyerini veya önceki hayatını temsilcilik ettiğimi düşünmüyorum Boyum, tipim benziyor ama babam sinema sektörüne 40 yılını vermiş, bense son altıyedi aydır bu mesleği düşünmeye başladım Kıyaslanamayız * Ama gözler üzerinizde olacak Evet O yüzden eylemlerime, hareketlerime, üslubuma daha çok dikkat ediyorum natürel fakat * Babanızın onayı sizin için fazla manâlı midir? Evet, çünkü deneyim apayrı bir şey O da babamda var Babamın hayatı boyunca yaptığı bütün tercihleri doğru buldum Bu dek doğru kararlar veren bir insanın tavsiyeleri altın değerindedir * Diziyi izlerken sizi epey eleştirir artık Emin eleştirecek Lakin yine de tepkisini merakla bekliyorum “TARIK AKAN’IN OĞLUYUM ÇAĞRIDA BULUNMAK BANA KADAR YOK * Babanıza fiziki yönden sahiden çok benziyorsunuz ınsanlar bilmeden size “Tarık Akıcı’a ne dek benziyorsun dediklerinde tepkiniz ne oluyor? Teşekkür ediyorum İlgiyi üzerime biriktirmek istemediğim için hiç bu konular üstüne konuşmam Biri konuştuğunda da kızarım Her fırsatta “Babam Tarık Akan demenin gereği yok