Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarikat Yurdunda Darp Edilen Öğrencinin Babası: 'Çocuklarımız Gönül Rızası ile Geliyor'

Tarikat Yurdunda Darp Edilen Öğrencinin Babası: 'Çocuklarımız Gönül Rızası ile Geliyor'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
s-53a82cbaba04572fef54bf33f440c72c09f5a9a8.jpg

Süleymancılar Tarikatı'na ilişkin yurtta şiddet gören öğrencilerden birinin babası, çocuklarının eğitimi için yurda aylık 4 bin TL ödediğini belirterek 'Bizim çocuklarımız kendi gönül isteğiyle geliyor. Ben de çocuklarım ilim eğitimleri alsınlar diye, gönlümce gönderiyorum. Hocaların da birçoklarını tanıyorum. Olanlara şaşırdım.' dedi.

Bir öbür veli ise yurt idaresini savunarak 'Bir anlık şiddet ile bunu yaptıysa bunu bütün kuruma mal etmenin manası yok' dedi.

İstanbul Esenler'de Süleymancılar'a ilişkin yurtta öğrencilere şiddet uygulayan kelamda eğitimci dün gözaltına alınmıştı. Öğrencilerin aileleri de bugün yetkililerden bilgi almak için yurt binasına geldi.

"Çocuklarımız kendi gönül isteğiyle geliyor" ????

"Bütün kuruma mal etmenin manası yok" ????

Öğrencilere şiddet uygulayan vazifeli adliyede

Öğrencileri dövdüğü anların ortaya çıkmasının akabinde gözaltına alınan Aykut Ersöz, emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. 

Çocuğu darp edilen Fatma Demir ise yaşananları anlattı.

"Görüntüleri nereye verirseniz verin' yanıtı aldım"

Mağdur Anne Fatma Demir, yaşananları anlatarak, 'Kandil günüydü perşembe akşamı öğrendim. Oğlumun attığı bir görüntü ile öğrendim. Bir anda görüntü geldi 'anne imgeleri gizlice çektim' diye yazı vardı. Doğal ben inanamadım. Yurt sorumlularını aradım sonra, 'sizinle uğraşamayacağım' üzere şeyler söylediler, 'sonra arayacağız' falan dediler. 'Elimde imajlar var' dememe karşın 'görüntüleri nereye verirseniz verin' üzere bir yanıt aldım. Ben akabinde imgelere savcılığa ulaştırdım. Manzaraları izleyince dondum inanamadım direkt yurdu aradım 'ne oluyor orada', orada neler oluyor' diye sordum lakin karşımda bir muhatap yoktu. Bu kişinin tutuklanması istiyorum muhakkak özgür kalmasını istemiyorum. Kendisi ile telefonda konuşmak fırsatım oldu özür diledi lakin bu türlü bir şeyin özrü olmaz' dedi.

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt