Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarım Ve Koyişleri Bakanlığı Memur Alımı 2011

Tarım Ve Koyişleri Bakanlığı Memur Alımı 2011
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Tarım Ve Koyişleri Bakanlığı Memur Alımı
Tarım ve Koyişleri Bakanlığı Memur alımları

Tarım ve Koyişleri Bakanı Mehdi Eker, bakanlığa bin 700 personel alınacağını, bunlar arasında sosyologların da bulunacağını belirterek, Bir sosyolog gozu ile bu sektoru analiz edecek bir bakış acısına ihtiyac var Her ile en az bir sosyolog atayacağız dedi

Bakan Eker, Diyarbakır Tarım İl Mudurluğu’nce Netcad Kampus Eğitimi alan 114 personel icin duzenlenen sertifika toreninde, iktisadi bir faaliyet olan tarımı, gelişen teknoloji ile buluşturmanın onemli olduğunu soyledi

Dunyadaki butun ureticilerin rakipleri, butun tuketicilerin de muşteri olduğunu kaydeden Eker, ancak bu perspektif ile Turkiye’de tarım sektorunun kendi avantajları icin gıda ureten bir sektor olmanın yanında, dunya pazarlarına urun satan bir sektor haline donuşturebileceğini belirtti

Similar threads

2019 tarım ve koyişleri bakanlığı personel alımı Tarım ve Koyişleri bakanlığı 2019 personel alımı duyurusu TC Tarım ve Koyişleri Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Mudurluğu adayları icin pozisyonundaki yerleştirme yapmak Elde Sozleşme tercih Tarım ve Devlet Memurları Kanunu Genel Mudurluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
2019 Tarım Ve Köyişleri Bakanlığı Memur Alımı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Memur alımları Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bakanlığa bin 700 personel alınacağını, bunlar arasında sosyologların da bulunacağını belirterek, Bir sosyolog gözü ile bu sektörü çözümleme edecek bir bakış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
sosyolog alımları 2019 2019 Sosyolog Alımı Tarım ve Koyişleri Bakanı Mehdi Eker, kırsal sosyolojiyi bilmek icin bin 700 sosyolog alacaklarını soylemiştiFakat Tarım ve Koyişleri Bakanlığı konuyla ilgili henuz resmi bir acıklama yapmadıileryen gunlerde konu hakkındaki gelişmeler sitemizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
2019 Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Milli Eğitim Bakanlığı 2019 Personel Alımı 2019 yılında en fazla kamu personeli alımı Milli Eğitim Bakanlığı bunyesinde gercekleşecek Buna gore 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı toplamda 10 bin 500 kişilik personel alımı yapacak Gercekleşecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Adalet Bakanlığı Ozurlu personel alımı 2019 2019 Engelli personel alımı 2019 yılı Merkezi Yonetim Butce Tasarısının TBMM Plan ve Butce Komisyonunda goruşulmesi sırasında yapılan bir değişiklik ile kamuda ilk defa işe alınacak ozurlulerle ilgili istisnai duzenlemeye gidildi 1 Ocak 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,473Konular
981,209Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt