Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Koronavirüse Yakalandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Koronavirüse Yakalandı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-bfc8c8cdc851ee5bc4a7ff430d3e7e46e1436633.jpg

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıklaması şu şekilde:

Bugün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Aşılarımız tam, sağlık durumum iyi, hamd olsun rahat geçiriyorum. Çalışmalarımıza bir süre evden devam edeceğim. Rabbim hastalarımıza şifalar ihsan etsin, aşılarımızı da ihmal etmeyelim lütfen.

Similar threads

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli istifa etti. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Pakdemirli'nin yerine ise Vahit Kirişci atandı. Resmi Gazete'de yer alan atama kararında, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin misyonundan ayrıldığı ve yerine Vahit Kirişci'nin atandığı bilgisi yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin son günlerdeki en büyük sorunu olan orman yangınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye genelindeki farklı yerlere yayılmış olan 31 yangının kontrol altına alındığını ifade eden Pakdemirli, 10 ayrı bölgedeki yangının kontrol altına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Muğla'da basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar sırasında her ülkenin yardım teklifini neden kabul etmediklerini söyleyen Bakan Pakdemirli, bunu bilinçli olarak yaptıklarını beyan etti. Bakan Pakdemirli'ye gibi her ülkenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Melen'de (baraj) ufak bir teknik sorun olduğu doğrudur. Bunun da gereğini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Strateji Ofisi bunu imzaladı. Hiç iş yapmazsan kusur da yapmazsın, binlerce baraj yaparsan bir adedinde de ufak bir sorun olabilir" dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Türkiye, yangınla mücadeleye canla başla devam ederken ve ‘#HelpTurkey’ etiketiyle global çapta yardım çağrısı başlatılmışken Orman ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz saatlerde yeni bir açıklama yaptı. Pakdemirli, yaptığı açıklamada şu anda 8 yangının devam ettiğini söyledi. Ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt