Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarımda kullanılan teknolojik ürünler nelerdir

0
174

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61

Dünyada tarım alanında kendi kendine yetebilen ender ülkelerden birisi olan Türkiye, tez gelişen sanayisinin yanında tarım teknolojileri alanındaki değişim ve gelişmelere bacak uydurmak zorundadır
Ülkemizin sahip olduğu ekolojik avantajların doğru kullanımıyla tarım teknolojileri sektörü ülke ekonomisine büyük katkı sağlayabilir

Tarımda kullanılan teknolojik ürünler:
Traktör
Biçerdöver
Çapa Makinesi
Otlak biçme makinesi
Ekim makineleri
Fındık Patozu
Gübre dağıtma makinesi
harman makinesi
ilaçlama makinesi
kültüvatör
mısır silaj makineleri
orak makineleri
ot balya makineleri
ot silaj makineleri
Pamuk birleştirme makinesi
pancar motoru
patates soğan sökme makinesi
peletleme makinesi
pulluk
püskürtme makineleri
Rotavatör
römork
Saman atma makinesi
sulama makinesi
su pompası
süt sağma makinesi
toprak havalandırma makinesi
toprak burgu makinesi
toprak öğütme makinesi
üfleme birleştirme makinesi
yem karma makinesi
yem ezme makinesi *

Similar threads

Tarımda kullanılan teknolojik urunler nelerdir Dunyada tarım alanında kendi kendine yetebilen ender ulkelerden birisi olan Turkiye, hızla gelişen sanayisinin yanında tarım teknolojileri alanındaki değişim ve gelişmelere ayak uydurmak zorundadır Ulkemizin sahip olduğu ekolojik avantajların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Üretimde kullanılan teknolojik ürünler Bir sanayi dalında bir maddenin, işlenerek kullanır hale gelmesi ile ilgili veri ve sürece teknoloji denir Teknoloji kullanılarak üretilen alet, cihaz vb araçlara teknolojik ürünler denir Üretimde kullanılan teknolojik ürünler: Üretim alanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Uretimde kullanılan teknolojik urunler Bir sanayi dalında bir maddenin, işlenerek kullanır hale gelmesi ile ilgili bilgi ve surece teknoloji denir Teknoloji kullanılarak uretilen alet, makine vb araclara teknolojik urunler denir Uretimde kullanılan teknolojik urunler: Uretim alanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Eskiden bağ, bahçe, tarla ve çiftliklerdeki işlerin tümü insan eliyle yapılmaktaydı Toprağı sürmek için saban, bahçıvan beli, ekinleri biçmek için tırpan gibi basit tarım aletleri kullanılmaktaydı Tüm ülkelerin temel geçim kaynağı olan tarımda makinelerinin kullanılmaya başlaması, ürün artışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Eğitimde kullanılan teknolojik ürünler nelerdir Günümüzde teknolojideki çabuk gelişmeler, eğitim öğretim sürecinde kullanılabilecek araç ve gereçlere her gün yenilerinin eklenmesine niçin olmaktadır Bu yeni araç ve gereçler öğrenme sürecine olumlu etkiler yapmaktadır Eğitimde kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt