Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarımda kullanılan teknolojik urunler nelerdir

0
241

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Dunyada tarım alanında kendi kendine yetebilen ender ulkelerden birisi olan Turkiye, hızla gelişen sanayisinin yanında tarım teknolojileri alanındaki değişim ve gelişmelere ayak uydurmak zorundadır
Ulkemizin sahip olduğu ekolojik avantajların doğru kullanımıyla tarım teknolojileri sektoru ulke ekonomisine buyuk katkı sağlayabilir

Tarımda kullanılan teknolojik urunler:
Traktor
Bicerdover
Capa Makinesi
Cayır bicme makinesi
Ekim makineleri
Fındık Patozu
Gubre dağıtma makinesi
harman makinesi
ilaclama makinesi
kultuvator
mısır silaj makineleri
orak makineleri
ot balya makineleri
ot silaj makineleri
Pamuk toplama makinesi
pancar motoru
patates soğan sokme makinesi
peletleme makinesi
pulluk
puskurtme makineleri
Rotavator
romork
Saman atma makinesi
sulama makinesi
su pompası
sut sağma makinesi
toprak havalandırma makinesi
toprak burgu makinesi
toprak oğutme makinesi
ufleme toplama makinesi
yem karma makinesi
yem ezme makinesi

Similar threads

Tarımda kullanılan teknolojik ürünler nelerdir Dünyada tarım alanında kendi kendine yetebilen ender ülkelerden birisi olan Türkiye, tez gelişen sanayisinin yanında tarım teknolojileri alanındaki değişim ve gelişmelere bacak uydurmak zorundadır Ülkemizin sahip olduğu ekolojik avantajların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Uretimde kullanılan teknolojik urunler Bir sanayi dalında bir maddenin, işlenerek kullanır hale gelmesi ile ilgili bilgi ve surece teknoloji denir Teknoloji kullanılarak uretilen alet, makine vb araclara teknolojik urunler denir Uretimde kullanılan teknolojik urunler: Uretim alanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Üretimde kullanılan teknolojik ürünler Bir sanayi dalında bir maddenin, işlenerek kullanır hale gelmesi ile ilgili veri ve sürece teknoloji denir Teknoloji kullanılarak üretilen alet, cihaz vb araçlara teknolojik ürünler denir Üretimde kullanılan teknolojik ürünler: Üretim alanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Eğitimde kullanılan teknolojik urunler nelerdir Gunumuzde teknolojideki hızlı gelişmeler, eğitim oğretim surecinde kullanılabilecek arac ve gereclere her gun yenilerinin eklenmesine neden olmaktadır Bu yeni arac ve gerecler oğrenme surecine olumlu etkiler yapmaktadır Eğitimde kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Sağlıkta kullanılan teknolojik urunler nelerdir Hastaların hayatını kolaylaştırma potansiyeline sahip cozumler sunan teknolojinin kullanımı, sağlık sektorunde gittikce artıyor Son yıllarda ortaya cıkan sağlık ile ilgili uygulamalar, teknolojinin bu alanı nasıl etkilediğinin bir gostergesidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt