Tarkan Acımayacak Şarkı Sözleri Tarkan, acımayacak, 2011, şarkısı, şarkı sözleri, aradığınız herşey burda meleklerim 1549252570 1549252570 tarkanacimayacaksarkisozleri5c57b7ded0299tarkanacimayacaksarkisozleri5c57b7ded0299tarkanacimayacaksarkisozleri5c57b7ded0299 Son zamanlarda kendinden o kadar iyi laf edilmemiş olsada Tarkan bir hit bundan öteside değil ne yapsa durum ne söylese durum olan Tarkan kendimce bütün bir megastar bu ona yakışıyorşarkıları dilden dile dolaşıyor yalnızca Türkler değil yabancılar tarafındanda seviliyorTarka'nın Acımayacak şarkı sözleri sizler çin meleklerim buyrun ACIMAYACAK Gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Gel hiç acımayacak Gece çıkmak dans etmek istermiş kendisi Gözü yükseklerde ama bir böylece masum Ne yaparsın, nereye değin kaçarsın? Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince Şansım varsa ben ona talibim Bir gel dese kapının önündeyim Yalvarmak mı gerekiyor? Diz çökmek mi gerekiyor? Sen iste ben bekliyorum Listeme de ekliyorum Gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Gel hiç acımayacak Kalk gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Gel hiç acımayacak Kalbin ah kalbin Yakarmak mı gerekiyor? Diz çökmek mi gerekiyor? Sen iste ben bekliyorum Listeme de ekliyorum Gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Gel hiç acımayacak Kalk gel gel gel güzelim Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim Söz hiç acımayacak Kalbin ah kalbin