Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarkan Acımayacak Şarkısı

Tarkan Acımayacak Şarkısı
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tarkan 2019 Albumu Acımayacak Şarkısı
Tarkan Acımayacak Şarkı Sozleri

Gozu yukseklerde ama bir o kadar masum
Ne yaparsın, nereye kadar kacarsın?
Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince

Şansım varsa ben ona talibim
Bir gel dese kapının onundeyim

Yalvarmak mı gerekiyor?
Diz cokmek mi gerekiyor?
Sen iste ben bekliyorum
Listeme de ekliyorum

Gel gel gel guzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel guzelim
Gel hic acımayacak

Kalk gel gel gel guzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel guzelim
Soz hic acımayacak

Kalbin ah kalbin!

Similar threads

Tarkan Acımayacak şarkı sozu Tarkan Acımayacak sozleri imagestarkanacimayacaksarkisi20195adabfc10729a Gece cıkmak dans etmek istermiş, kendisi Gozu yukseklerde ama bir o kadar masum Ne yaparsın, nereye kadar kacarsın? Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince Şansım varsa ben ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Tarkan Acımayacak Şarkı Sözleri Tarkan, acımayacak, 2011, şarkısı, şarkı sözleri, aradığınız herşey burda meleklerim 1549252570 1549252570 tarkanacimayacaksarkisozleri5c57b7ded0299tarkanacimayacaksarkisozleri5c57b7ded0299tarkanacimayacaksarkisozleri5c57b7ded0299 Son zamanlarda kendinden o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Tarkan herşeye rağmen şarkısı,tarkan herşeye rağmen,tarkan yeni şarkısı,herşeye rağmen,herşeye rağmen tarkan Yeni bir Tarkan şarkısı daha Soz ve muzik Sezen Aksu'ya ait imagestarkanherseyeragmensarkisi5adab8e79d916gif Kan keder gozyaşı ve umit her şeye ragmen Yaşamak inadına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Tarkan 2019 Albumu İşim Olmaz Şarkısı Tarkan İşim Olmaz Şarkı Sozleri İşim Olmaz Şarkısı Tarkan Ne kadar cok uğraşsan da Beni kırmaya calışsan da Senden ayrılmam mumkun değil Yaaa! Bazen bana darıldığında Telefonlara bakmadığında Seni ozlemek kolay değil Yaaa! Olsun be...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Enbe Orkestrası & Tarkan Her şeye Rağmen şarkısı sozu Tarkan Her şeye Rağmen şarkı sozleri Tarkan Her şeye Rağmen şarkısının sozleri: Kan keder gozyaşı ve umit her şeye ragmen Yaşamak inadına Vazgecmiyor sızım sızım sızlarken Kac bin yıllık bir kıyımdır bu? Nasıl direniyor insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt