Tarkan, eski hitleri 'Gül Döktüm Yollarına' ve 'Ölürüm Sana' ile büyüledi AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri, önceki gece Megastar Tarkan'la başladı Yeni albümü 'Metamorfoz'un İstanbul'daki birincil konserini veren Tarkan, 4 bini aşkın hayranını; keza yeni keza de eski şarkılarıyla coşturdu Sahneye beyaz transparan gömlek ve pantalon, gümüş rengi ayakkabılarla meydana çıkan Tarkan, 'Vay Anam Vay'la başladığı müzik ziyafetinde çoğu kez hayranlarıyla şakalaştı Sahne önünde tezahürat yapanlara Aşkım yarın ne yapıyorsun?diye söz atan Tarkan, yoğun ilgiden fazla memnundu Bakalım benim enerjime yetişebilecek misiniz?diye hareketli şarkılarını peş peşe seslendiren Megastar, en büyük sürprizi ise ikinci bölümde yaptı 30 PARÇA SESLENDİRDİ Pembe gömlek ve fularla sahneye dönen şarkıcı, Uzun zamandır söylemediğim şarkıları söyleyeceğimdiyerek; 'Ölürüm Sana', 'İnci Tanem' ve 'Gül Döktüm Yolarına'yı seslendirdi Akustik olarak söylediği 'Asla Vazgeçemem' ve 'Dön Bebeğim' ile uzun süre alkışlanan Tarkan, 30 şarkı söylediği konserinin sonunda alkış yağmuruna tutuldu Açıkhava'yı inleten Megastar, 'Dilli Düdük' ve 'Yak Fotoğrafları' ile 'bis' yaptı sabahleyin