Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarkan hayranlarını yerinde oturtmadı!

Tarkan hayranlarını yerinde oturtmadı!
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tarkan hayranlarını yerinde oturtmadı! tarkan konseri harbiye konseri tarkan acik hava konseri megastar tarkan konserleri hakkinda bilgiler burada meleklerim Merhaba melekler, Bu zamana kadar bu dek popcu geldi gecti ama benim icin hakikaten hem sesi ayrıca yorumu hemde performansiyla yeri dolmayan tek sanatcidir TarkanYaptigi her iste basarili, sansasyondan uzak, yalnızca sanatini yapan megastar Tarkan, Geleneksel harbiye acik hava tiyatrosundaki konserlerine basladi, 4 gun ustuste konser verecek olan Tarkan, 3 konserini gectigimiz aksam 7 bin dinleyiciyle gerceklestirdi 1548651050 1548651050 tarkanhayranlariniyerindeoturtmadi5c4e8a2f4762btarkanhayranlariniyerindeoturtmadi5c4e8a2f4762b tarkanhayranlariniyerindeoturtmadi5c4e8a2f4762b Bircok unlu ve isadaminin katildigi konserde, Tarkan ilk bolumde eski albumlerdeki slow parcalarini okudu, sonradan ''Simdi Azma Zamani'' diyerektarkanhayranlariniyerindeoturtmadi5c4e8a2f4ca40alt yeni albumunun hit sarkilarini seslendirmeye basladi, konser baştan başa ne kendi yerinde durdu, ne de seyircileri oturttu, kendisine basarilarinin devamini diliyoruz, Ayrica son albumunun benim icin en guzel parcasi olan Adini kalbime yaz video klibini sizlerle paylasmak istiyorum hadi hanimlarrtarkanhayranlariniyerindeoturtmadi5c4e8a2f79f01gifalt :tilili: :tilili: :tilili: video youtube;CF5WGryQZD0http:wwwyoutubecomwatch?v CF5WGryQZD0video  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt