Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarkan Her şeye Rağmen şarkı sozu

Tarkan Her şeye Rağmen şarkı sozu
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Enbe Orkestrası & Tarkan Her şeye Rağmen şarkısı sozu
Tarkan Her şeye Rağmen şarkı sozleri

Tarkan Her şeye Rağmen şarkısının sozleri:

Kan keder gozyaşı ve umit her şeye ragmen
Yaşamak inadına
Vazgecmiyor sızım sızım sızlarken
Kac bin yıllık bir kıyımdır bu?
Nasıl direniyor insan hala?
Gercekten umit var mı?
Ah bunca gunahla?
Bari sen bırakma ellerimi
Bari sen yapma
Şimdi her zamandan
Daha fazla sarılmalıyız aşka
Yanıyor dunya sonumuz yakın
Gel butun gucunle kalbime tutun
Aglıyor dunya halimiz hazin
Sevişmeliyiz aşkta yoksa yoksun yokum
Kac bin yıllık bir kıyımdır bu?
Nasıl direniyor insan hala?
Gercekten umit var mı?
Ah bunca gunahla?
Bari sen bırakma ellerimi
Bari sen yapma
Simdi her zamandan
Daha fazla sarılmalıyız aşka
Yanıyor dunya sonumuz yakın
Gel butun gucunle kalbime tutun
Ağlıyor dunya halimiz hazin
Sevişmeliyiz aşkta yoksa yoksun yokum

Similar threads

Tarkan herşeye rağmen şarkısı,tarkan herşeye rağmen,tarkan yeni şarkısı,herşeye rağmen,herşeye rağmen tarkan Yeni bir Tarkan şarkısı daha Soz ve muzik Sezen Aksu'ya ait imagestarkanherseyeragmensarkisi5adab8e79d916gif Kan keder gozyaşı ve umit her şeye ragmen Yaşamak inadına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Herşeye Rağmen şarkı sozu Tarkan Herşeye Rağmen şarkısı Enbe Orkestrası Herşeye Rağmen Herşeye Rağmen Kan, keder, gozyaşı ve umit herşeye rağmen Yaşamak inadına vazgecmiyor sızım sızım sızlarken Kac bin yıllık bir kıyımdır bu Nasıl direniyor insan hala Gercekten umit varmı Ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Tarkan op sozleri tarkan op şarkı sozleri tarkan op op tarkan op soz Bu yeni ben de kim Aynada bakıştığım? Bu yeni ben, ben miyim Kendimle tanıştığım? Dunumle bugunum Can ciğer kuzu sarması Gec oldu temiz oldu Gecmişimin karması Yıkadı gunahlarımdan Beni masumiyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Tarkan Guluşu bir başka şarkısı sozleri Tarkan guluşu bir başka sozleri Gun gibi doğdu yarim zifiri karanlığıma Tam umidi kesmişken yetişti imdadıma Bundan boyle ben olsem de gam yemem Bu dunyanın kederi yuku vız gelir bana Kalbimden baş koşedir yeri Huzura kavuştum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Tarkan Aşk Gitti Bizden sozleri Tarkan 2019 yaz şarkılarından biri Aşk Gitti Bizden Bu yaz cok dinlenecege benziyor Tarkan Aşk Gitti Bizden Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,500Konular
982,597Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt