Tarkan İle Hadise Birlikte mi ? tarkan hadise tarkan ve hadise ve birlikte mi Eveeeet Ali Ayşe aşkını tatlıya bağladık Bir ton haber bir ton gündemi meşkul eden gerekli geveze yazılar Onlar evlendi arkadaşlarım Acilen Hadise ve Tarkan olayını peşine düşüp takip ediyoruz Ne olduda aralarında böyle bir rivayet oldu ve birlikteliğe karar verdiler 1548641813 1548641813 tarkanilehadisebirliktemi5c4e661ab2e40tarkanilehadisebirliktemi5c4e661ab2e40 tarkanilehadisebirliktemi5c4e661ab2e40 Ilk Önce şunu belirtmekte fayda var, ikiside kulvarlarında baya iyiler Yani hiç birşey olmasa bile bu yazılanlar çizilenler yalan bile olsa kendimce birlikte olmamılar Neden ? İkiside mesleğinin zirvesinde İkiside birbirine yakışıyor Yaz geldi haber gerekli Gündemde durmak lazım tarkanilehadisebirliktemi5c4e661ab8ddcpngalt Peki nasıl gelişti bu olaylar diye soracak olursanız meleklerim Başta Tarkan Hadise İçin Çok seksi, fazla ateşli dedi Peşinde Hadise ise Tam tipim, Tarkan'da çok seksi demişti Eeee bu dek sinyalin gerisinde aşkın olması gayet alışılagelmiş Hani olmasada olması normaltarkanilehadisebirliktemi5c4e661abcfa0gifalt :kedi: :kedi: :kedi: Hatırlıyorum da 2006 senesinde bu Hadise yeni yeni Hadise olduğu zamanlarda bir röpörtajında, Tarkanı fazla seviyorum minik yaştan beri demesinin peşinde biraz daha ilerlersek; Hadisenin Eurovizyon yarışmalarındaki durumunu bir hatırlayalım Herkes eleştirirken, Tarkan; Çok geliyorlar üstüne Hadise'nin ben fazla beğeniyorum fazla güzel bir kadın biçiminde açıklama yapmıştı TARKAN İLE HADİSE SAHIDEN BİRLİKTE Mİ ? Söylenti olunuyor ki ; İsveç'te iki kere buluşmuş ve birlikte yemek yemek yemişler Bence kesinlikle birlikte olacaklar Yada birlikteler Bakalım ne olacaktarkanilehadisebirliktemi5c4e661ab8ddcpngalt id