Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarkan - Kış Guneşi

Tarkan - Kış Guneşi
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Artık cok gec yalvarma
Donuş yok o yıllara
Bilki sana bu son veda
Yurekli olmadan
Meydan okumadan
Yaşanmaz aşk

Yanlış zaman
Yanlış insan
Tutunmak imkansız
Bıktım yamalı sevdalardan

Yanlış bahar
Kış guneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi

Azar coşar deli gonul
Bu gozler ah neler gorur
Hasret bana gore değil
Ozlemin icimde
Yine seni buyutur

Similar threads

Kış Guneşi şarkısının sozleri Kış guneşi sozleri Kış Guneşi Tarkan Tarkan Kış guneşi şarkısı sozu Artık cok gec yalvarma Donuş yok o yıllara Bilki sana bu son veda Yurekli olmadan Meydan okumadan Yaşanmaz aşk Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kış Guneşi Sozleri Kış Guneşi Sozler Kış Guneşi Soz Artık cok gec yalvarma Donuş yok o yıllara Bilki sana bu son veda Yurekli olmadan Meydan okumadan Yaşanmaz aşk Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı sevdalardan Yanlış bahar Kış guneşi Yoruldum her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kış Guneşi Soz Kış Guneşi Şarkı Sozu Kış Guneşi Şarkı Sozleri Kış Guneşi Sozleri Artık cok gec yalvarm Donuş yok o yıllara Bilki sana bu son veda Yurekli olmadan Meydan okunmadan Yaşanmaz aşk Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı sevdalardan Yanlış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kış Guneşi Akor Kış Guneşi AKOR versiyon 1 Am Dm Artik cok gec yalvarma donus yok o yillara G F Am G Bil ki sana bu son veda Am Dm G F Yurekli olmadan meydan okumadan yasanmaz ask Am Dm Yanlis zaman, yanlis insan G Dm F G Tutunmak imkansiz biktim yamali sevdalardan Am Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kış Oykusu, Kış Hikayeleri, Kış Oykuleri, Kış hikayesi kış guneşi oykusu Limanda bekleyen kız donecek umuduyla dikilirken ruzgar esti “ondan sana bir tutam koku getirdim Dedi “kokla sevdiğini hissetdedi Kız ruzgarı var gucuyle icine cekti Ama bu yetmedi ona Beklemeye devam etti Guneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt