Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarkan: Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız

Tarkan: Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız
0
50

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül'de kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Planlanan etkinlikler kapsamında megastar Tarkan'ın Kordon Boyu’nda vereceği konser öncesi hazırlanan sahne çöktü.

Yaklaşık bir haftadır platform için çalışmalar devam ederken, kazada bir kişi yaralandı.

Kaza haberini aldıktan sonra Megastar Tarkan'da toplumsal medyadan, "İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm lakin can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve grup arkadaşlarımın güzel olduğunu bilmek beni çok memnun etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu ortada ben yoldayım. İzmir'e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” sözlerini kullandı.

Similar threads

Sanatçı Tarkan Tevetoğlu, İzmir'in kurtuluşunun 100’üncü yılı hasebiyle yarın Kordonboyu’nda vereceği konser alanındaki dev çelik platformun çökmesine ait “Emek veren herkesin ve takım arkadaşlarımın âlâ olduğunu bilmek beni çok memnun etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu konserin gerçekleşmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle 9 Eylül'de düzenlenecek aktiflikte Megastar Tarkan da konser verecek. Lakin dün yaşanan talihsizlik ile Tarkan'ın konser vereceği sahne çökmüştü. Tarkan yaşananların akabinde Twitter hesabından paylaşım yaparak, “İzmir’e giderken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü aktiflikleri kapsamında, Tarkan'ın konser vereceği alandaki dev platform gece çöktükten sonra havanın aydınlanmasıyla incelemeler başlatıldı. Alanda incelemelerin tamamlanmasının akabinde enkazın kaldırılacağı belirtildi. İzmir'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde sanatçı Tarkan’ın vereceği konser öncesi hazırlanan dev platformun çökmesinin akabinde, gruplarca gece boyunca incelemeler gerçekleştirildi. Pekala, Tarkan'ın İzmir konseri iptal mi oldu? Tarkan'ın İzmir konseri gerçekleşecek mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Şarkıcı Tarkan, geçtiğimiz gün uzun bir aradan sonra vereceği konser için İzmir yolunu tutmuştu. Konser için hazırlıklar tam gaz ilerlerken büyük bir kaza yaşandı. Tarkan'ın yer alacağı dev sahne bir anda yıkıldı. Altında çalışanların olduğu öğrenilen büyük kazada bir çalışan hastaneye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
982,549Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt