Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarkan - Kuzu KUzu

Tarkan - Kuzu KUzu
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tarkan Kuzu KUzu tarkan melek tarkan melek şarkısı dinle Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Güç! Yokluğun çok şiddet Alışamadım Vur, vur bu dikkatsiz başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonradan affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu kuzu geldim Dilediğince kapandım dizlerine Bu kez gururumu ateşe verdim Yaktım da geldim İster at, ister öp beni Lakin önce dinle bak gözlerime İnan, bu defa Anladım durumu (bil), tövbeler ettim Ooofff ooofff Acı biberler sür dilime dudaklarıma İşte kuzu kuzu geldim Dilediğince kapandım dizlerine Bu kez gururumu ateşe verdim Yaktım da geldim İster beygir, ister öp beni Fakat önce dinle bak gözlerime İnan, bu kere Anladım durumu, tövbeler ettim  

Similar threads

Beni bırakın – Levent Yuksel Bu Gece Son – Levent Yuksel Dedikodu – Levent Yuksel İstanbul – Levent Yuksel Kadınım – Levent Yuksel Med Cezir – Levent Yuksel Sultanım – Levent Yuksel Tuana – Levent Yuksel Yeniden Başla – Levent Yuksel Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile – Ajda Pekkan Kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Beni bırakın – Levent Yüksel Bu Gece Son – Levent Yüksel Söylenti – Levent Yüksel İstanbul – Levent Yüksel Kadınım – Levent Yuksel Med Cezir – Levent Yüksel Sultanım – Levent Yüksel Tuana – Levent Yüksel Baştan Başla – Levent Yüksel Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile – Ajda Pekkan Kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Karımı Öldürdüm Karımı Öldürdüm? O alçağın yüzünü bakmak istemiyorum Mektubu yine buruşturup yastığın altına attıktan sonra, yorganı kafama çektim Hıçkıra hıçkıra ağladım dakikalarca Lakin kimseye emin etmeden Gururumu ayaklar altına almamaya çalışarak Ertesi günden itibaren, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt