Tarkan & Nazan Öncel Hadi O SüreŞarkısının Sözleri nazan öncel ft tarkan, nazan öncel tarkan düzeti, nazan öncel tarkan hadi o zaman Sevgili melekler, sanatkâr müzisyenler Nazan Öncel ve Tarkan yepyeni bir düetle müzikseverlerle buluşuyor Bu yıla damgasını vuracak gözüyle bakılan bu taze taze düetten önce de Hay Hay ve Nereye Böyle şarkılarını birlikte okuyan meşhur ikilinin yeni şarkıları ses getirecek gibi İşte 2019 Tarkan & Nazan Öncel Hadi O ZamanŞarkısının Sözleri 25825 25825 tarkannazanoncelhadiozamansarkisininsozleri5c579bfd1fc24tarkannazanoncelhadiozamansarkisininsozleri5c579bfd1fc24 1080 1920 tarkannazanonceljpg25825 Tarkan & Nazan Öncel Hadi O ZamanŞarkısının Sözleri tarkannazanonceljpg25825 Tarkan & Nazan Öncel Hadi O ZamanŞarkısının Sözleri İçimde bir sıkıntı var Yerli geveze bir nefret edilen şey var Bilsem benimle olacaksın Dağılacak o bulutlar Bir sürü hoş anımız var bizim Onları da alıp gidelim mi ? Lakin bunun yanması,sönmesi,ölmesi,bitmesi var Sonradan birde dağılması toplaması var Hadi o süre ne duruyoruz ? Yürü o süre ne bekliyoruz ? Ne yaparsan yap beni al o süre Benden günah gitti Yan o vakit Hadi o zaman ne duruyoruz ? Yürü o süre ne bekliyoruz ? İnsan yanlışlarıyla dürüst Bizde hata yapmadık mı ? Bilsem benimle geleceksin Ne yanlış kalır ne de içten Bir sürü güzel anımız var bizim Onları da alıp gidelim mi ? Sarıl bana sıkı tutun böylece gidelim Deli deli sevişelim ölüp bitelim Hadi o süre ne duruyoruz ? Yürü o süre ne bekliyoruz ? Ne yaparsan yap beni al o süre Benden günah gitti Emrindeki o vakit Hadi o vakit ne duruyoruz ? Yürü o zaman ne bekliyoruz ?