Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarkan " Yeni bir aşka hiç hazır değilim "

Tarkan " Yeni bir aşka hiç hazır değilim "
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tarkan Yeni bir aşka hiç hazırlanmış değilim 'AŞKA KAPILARIM ŞİMDİLİK KAPALI' 1548616358 1548616358 tarkanyenibiraskahichazirdegilim5c4e02ab6e45ftarkanyenibiraskahichazirdegilim5c4e02ab6e45f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertarkan21ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TARKAN, YENİ BİR AŞKA ŞİMDİLİK HAZIR OLMADIĞINI AÇIKLADI Avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le sürdürdüğü altı yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Tarkan, yeni bir aşka şimdilik hazır olmadığını açıkladı Tarkan, yeni bir ilişkisi olup olmadığı sorusuna, 'Yok, şu lahza zaten o kadar bir duyguda değilim Kendimi şarkılarıma, albümlerime, doğa ile ilgili projelere verdim Yeni bir aşk değil, zaten uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktım Kapılarım kapalı, yani şimdilik' yanıtını verdi Tarkan, bir hayalinin de Michael Jackson ile düet yerine getirmek olduğunu açıkladı: 'Michael Jackson ile düet yapmak istiyorum Hepimizin popstarı oydu Onunla birlikte 'moon walk' yapmayı fazla isterdim Fantezi yalnızca Lakin kim bilir, her şey mümkün eğer inanırsan' Tarkan, geçtiğimiz hafta doğum günü için Reina'nın VIP bölümünü kapattı 70'den artı özel davetlisiyle sabaha dek süren partide Tarkan'la daha önce 360 adlı kulüpte de çıkan Hollandalı Cyrille van Hoof birlikte şarkılar söyledi  

858,496Konular
982,394Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt