Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarkan'a konser provası sonrası yoğun ilgi

Tarkan'a konser provası sonrası yoğun ilgi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle 9 Eylül'de düzenlenecek aktiflikte Megastar Tarkan da konser verecek. Lakin dün yaşanan talihsizlik ile Tarkan'ın konser vereceği sahne çökmüştü.

Tarkan yaşananların akabinde Twitter hesabından paylaşım yaparak, “İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm fakat can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Herkese çok geçmiş olsun. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” tabirlerini kullanmıştı.

Yaşanan kaza sonrası konser noktasının yeri değiştirilirken Tarkan dün akşam saatlerinde, bugün vereceği konserin provasını gerçekleştirdi. Prova çıkışında ise binlerce insan Tarkan'ı coşku ile karşıladı.

Tarkan o anları, 'Prova çıkışında karşılaştığım sevginiz, ilginiz beni ne kadar keyifli etti anlatamam. Ben de sizleri çok özledim, ben de hepinizi çok seviyorum' diyerek paylaştı.

Similar threads

İzmir'de kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle 9 Eylül'de düzenlenecek aktiflikte Megastar Tarkan da konser verecek. Geçtiğimiz gün bahtsız bir olay yaşanmış Tarkan'ın konser vereceği sahne çökmüştü. Prova çıkışı coşkuyla karşılandı Yaşanan kaza sonrası konser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü aktiflikleri kapsamında, Tarkan'ın konser vereceği alandaki dev platform gece çöktükten sonra havanın aydınlanmasıyla incelemeler başlatıldı. Alanda incelemelerin tamamlanmasının akabinde enkazın kaldırılacağı belirtildi. İzmir'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Sanatçı Tarkan Tevetoğlu, İzmir'in kurtuluşunun 100’üncü yılı hasebiyle yarın Kordonboyu’nda vereceği konser alanındaki dev çelik platformun çökmesine ait “Emek veren herkesin ve takım arkadaşlarımın âlâ olduğunu bilmek beni çok memnun etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu konserin gerçekleşmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde sanatçı Tarkan’ın vereceği konser öncesi hazırlanan dev platformun çökmesinin akabinde, gruplarca gece boyunca incelemeler gerçekleştirildi. Pekala, Tarkan'ın İzmir konseri iptal mi oldu? Tarkan'ın İzmir konseri gerçekleşecek mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
İzmir'in 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlama programı kapsamında Tarkan, Gündoğdu Meydanı'nda konser verdi. Tarkan, binlerce kişinin katıldığı konserden aldığı fiyatı bağışlayacağını söz etmişti.  'YÜCE İSTEKLİ BİR İNSAN' Halk TV'de 'Yeni Bir Sabah' programını sunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt