Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarkan'dan Emel Sayın'a Şarkı!

Tarkan'dan Emel Sayın'a Şarkı!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tarkan'dan Emel Sayın'a Şarkı! tarkan haberleri emel sayın haberleri tarkan yeni şarkı Sevgili melekler, megastar Tarkan Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın için bir şarkı yaptı Kayıtların tamamlandığını ve Tarkan'ın bu şarkı üzerinde 7 aydır çalıştığını gösteren Emel Sayın'ın seslendireceği bu şarkının adı Defalarca Bana Sinan Akçıl'dan da bir tutam alarak Ağustos ayında bir single çıkaracağını gösteren Sayın'ın yeni şarkısı Defalarca Bananın sözleri şöyle 1548619061 1548619061 tarkandanemelsayinasarki5c4e0d3a2f688tarkandanemelsayinasarki5c4e0d3a2f688 tarkandanemelsayinasarki5c4e0d3a2f688 İŞTE O ŞARKI DEFALARCA BANA Bu ne acele, ne bu acele Azıcık dur da soluklan Buranın fanilerinden Hayır gelmez bana sorarsan Ne dek fazla seversen pek yanında kâr inan Gönül sarayının şatafatı Saltanatı başlıca olan id Ah ne desem anlamsız O beni duymuyor Bir kulağından girip Ötekinden çıkıveriyor Her Zaman bana, hep bana, her zaman bana Her Zaman bana, daima bana, defalarca bana Bu dünyanın malı mülkü Kimseye kalmadı, kalmaz ki sana da Bana, hep bana, daima bana Bana, hep bana, hep bana Bu dünyanın parası pulu Kimseye yar olmadı, olmaz sana da Aç, aç gözü aç Doymak bilmiyor Vah vah gözü âmâ Bolluk içinde, görmüyor Hürriyet  

858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt