Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarkan'ın Kayıp Şarkısında Okuduğu Şiir

Tarkan'ın Kayıp Şarkısında Okuduğu Şiir
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tarkanın Kayıp Şarkısında Okuduğu Şiir

Tarkan'ın hem Kayıp şarkısı hem de şarkının sonunda okuduu şiir super Şimdi bu şiiri paylaşıyorum sizinle imagestarkaninkayipsarkisindaokudugusiir5aedbbc92a788gifimagestarkaninkayipsarkisindaokudugusiir5aedbbca40bdepng

imagestarkaninkayipsarkisindaokudugusiir5aedbbcb5441e

Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle
Ayrı yollara yuruyoruz
Hayat bu
Serseri bir ruzgar gibi estin sen şimdi uzaklara
Ben goğsumde solgun bir gulle yaşarım yıllarca
Yaşamaksa bu!
Ayrı akşamlara yatıp
Ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra
Hataları aşk sanıp
Başka tenlerde avunuruz boşuna
Ve gizli gizli yaralanırız
Şunu bil ki daima
Ben, en guzel yeri hatırana saklarım
Talan olmuş gonul bahcemde
Saclarımda tel tel huzunlerle
Gozlerimde azalan guneşlerle
Ben hep seni beklerim bu şehirde
Bir gun donersin diye

Kendine iyi bak ey sevgili!

Kendine iyi bak en sevgili!

Similar threads

tarkan kayıp sozu, tarkan kayıp şarkı sozleri, tarkan kayıp şarkısı sozleri, Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten bir aşktan cırpınıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Tarkan Kayıp Şarkısı Tarkan Kayıp Şarkı Sozleri Tarkan Kayıp Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten bir aşktan cırpınıp uctu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Tarkan Kayıp şarkı sozu Tarkan Kayıp sozleri 2019 imagestarkankayipsarkisi20195adabfb38dee5 Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
tarkan kayıp şarkı sozleri Tarkan, Kayıp, Şarkısı, tarkan kayıp Tarkan Kayıp Şarkısı Sozleri Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
tarkan kayıp şarkı sozleri, tarkan kayıp şarkısı, tarkan kayıp şarkısının sozleri Tarkan Kayıp Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt