teknolojiuzmani
FD Üye
Megastar Tarkan'ın 'Gitçek gitçek, geldiği gibi gitçek, Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek…' sözlerini içeren yeni şarkısı sosyal medyaya bomba gibi düştü.
Uzun süredir beklenen yeni şarkısı 'Geççek'i bu akşam paylaşan Tarkan, kısa sürede Twitter’da TT listesinin tepesine yerleşti.
#Tarkan ve #Geççek etiketli paylaşımlar 100 bini aşmış durumda.????
Şarkının sözleri konuşuluyor: Politik bir mesaj mı içeriyor?
Şarkının klibinde koronavirüs salgınına ilişkin sahneler bulunsa da pek çok kişi sözlerin politik yönünün bulunduğunu dile getirdi.
"Düş babam artık düş yakamızdan"
Şarkının sözleri şu şekilde:
'Hep köşeye sıkıştırmadı mı?Daha önce de sankiSırtımızdan vurmadı mı?Bu kaçıncı darbe ilk değil kiDüştük evet ama kalkmadık mı?Biz hep hayata meydan okumadık mı?Sen ferah tut içiniBiz neleri atlatmadık ki
Geççek geççek elbet bu da geççekGör bak umudun gününü gün etçekOh oh zilleri takıp oynıycaz o zamanO çiçekten günler çok yakın inan
Gitçek gitçek geldiği gibi gitçekHer şeyin sonu var, bu çile de bitçekOh oh zilleri takıp oynıycaz o zamanO çiçekten günler çok yakın inan
Dayan, çoğu gitti azı kaldıYapma! Güze, kışa boğma yazınıYakındır sabrın zaferiDüştük evet ama kalkmadık mı?Biz hep hayata meydan okumadık mı?Sen ferah tut içiniBiz neleri atlatmadık ki
Çok uzattın vallahi bıktıkBi durmadın vermedin ki amanHadi yeter artık fena bunaldıkDüş babam artık düş yakamızdan
Var bir hayır her şerde dedikOturduk bir dolu ders de çıkarttıkAma yeter artık, anladık tamamDüş babam artık düş yakamızdan
Beni sorarsanBen de iyi değilim pekKalmadı eski neşem hiçTadım tuzum yok pekDar dar dar geliyorRuhuma bedenimHar har yanıyorumKüle dönmek üzereyim
Bi suyun akışındayımBi gidiyorum tersineBi arkadaşım ümitleBi aram açık kaderleLakin sabrın sonu selamettir beklerimGün doğmadan neler doğar bilirim'
İYİ Parti lideri Meral Akşener, şarkıyı paylaşarak "Çoğu gitti #AzKaldı" dedi. ????
Akşener'in yanı sıra CHP, İYİ Parti ve HDP'den isimler de şarkının sözlerine dikkat çekerek paylaşımlar yaptı. ????
Sosyal medyayı yıkan o şarkı için ????