Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tart Pasta (Çikolata Aşkı)

Tart Pasta (Çikolata Aşkı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tart Pasta (Çikolata Aşkı) Tarifi İçin Malzemeler

*2 yumurta (oda ısısında)
*1 çimdik tuz
*1 çay bardağı şeker
*1 çay bardağı ılık süt
*1 çay bardağı sıvı yağ
*2 yemek kaşığı kakao
*1 5 su bardağı un
*Birer paket vanilya ve kabartma tozu
*1 paket hazır çikolata sosu
*2 su bardağı süt

Arasına;

*1 mandalina
*1 muz
*Fındık parçaları

Tart Pasta (Çikolata Aşkı) Tarifi Yapılışı
1
*Yumurta tuz ve şeker 5 dakika çırpılır
*Sıvıyağ ve süt eklenir biraz daha çırpılır
*Kalan katı malzemeler elenerek karışıma eklenir
*Çok çırpmadan elde karıştırılıp yağlanan tart kalıbına dökülür ( ben ortasına yağlı kağıt koyuyorum yapışmasın diye)
*180 derecede keki pişirelim
*Kek pişerken çikolata sosu hazırlanır
*Ben 2 su bardağı sütle yaptım hafif kıvamlı olsun diye
*Kek en fazla 15 dakika da pişiyor dikkat edelim
*Dinlen keki servis tabağına ters çevirip içine meyveleri fındığı yerleştirelim
*Ilıyan sosumuzu da döküp yayalım
*Dilediğimiz gibi süsleyip buzdolabına kaldıralım

Afiyet Olsun?

Similar threads

Çikolata Soslu Islak Tart Kek Tarifi İçin Malzemeler Kek için; 2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 5 su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao Keki ıslatmak için; 1 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker 2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Tart Kalıbında Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler Keki İçin; *2 yumurta *1 çay bardağı süt *1 çay bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ *1 çay bardağı şeker *2 yemek kaşığı kakao *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *Un Keki ıslatmak için; *1 su bardağı süt Sosu için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Tart Kalıbında Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *1 çay bardağı şeker *1 çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ *2 çay bardağı un *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *Keki ıslatmak için: *2 çay bardağı süt Üzerine: *2 paket kremşanti *1 su bardağı süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kremalı Tart Pasta Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *1 türk kahvesi fincanı süt *1 türk kahvesi fincanı sıvı yağ *2 çay bardağı un (Fazlası da olabilir bardağa göre değişiyor) *2 yemek kaşığı kakao *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *1 çay bardağı toz şeker Ara kreması için ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Tart Kek Tarifi İçin Malzemeler Keki için; *2 yumurta *1 çay bardağı şeker *1 çay bardağı* sıvı yağ *1 çay bardağı süt *Aldığı kadar un *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu Kreması için : *2 su bardağı süt *2 dolu kaşık un *3 kaşık şeker *Yarım paket krem şanti *1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt