Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tartıştığımızda bana hakaret ediyor.

Tartıştığımızda bana hakaret ediyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
20 yasindayim 4 yillik bi iliskim var Yani, her sey iyi guzel de erkek arkadasim sinirlendiginde kendini kaybediyor yani kiskandiginda olsun, kizdiginda olsun onu duzeltmek cok kuvvet Ben elimden gelen gayreti gosteriyorum simdi siz kisacik bir yazida ne karar anlayip bana yardimci olabilirsiniz bilmiyorum ama artik cok yoruldumonu cok seviyorum katiyen ayrilabilecegimi sanmiyorum Ve istemiyorumda yani evlilik falan dusunuyoruz Fakat sinirlioldugunda Bana etmedigi hakaret kufur kalmiyor Ne yapacagimi sasirdim Beni cok sevdigini biliyorum Lakin basit sinirleniyo fakat basit duzelmiyoiki Uc yildir kucuk buyuk her tartismada hakaret duyuyorum Onun disinda cok iyi birisi beni korur romantiktirde Lakin azar azar agirlasiyor soyledikleribendenegurur kaldi ne guczaten soylediklerinden daha sonra hic bir sey yokmus gibi devamederek gurur birakmadim Ve hic ayrilmamistik artik tartismadan sonradan kufurlerle hakaretlerle bitti diyor sonradan bağlı ayrilamiyoruz Nasil olacak bilmiyorum son gunlerde hep uzgunum fikirleriniz bana yardimci olacaktir

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt