Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Instagram hesabı dondurmak isteyenler için sizlere nasıl Instagram hesabı dondurulur yardımcı olacağız.
Bir çoğumuz hesap nasıl dondurulur bilmez veya hesap dondurma işlemi esnasında sorunlar ile karşılaşır ve işlem başarısız olur. Bizde sizler için en kolay yoldan Instagram hesabı nasıl...
[color=#ffffff][SIZE=6][font=Roboto,]*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Merhabalar, okulda hoşlandığım benden bir derslik daha aşağı kademede bir kız var Okulun birincil gününden beri kesiyorum, ikimizde birbirimizin ismini biliyoruz arkadaşlardan nedeniyle Okulun birincil haftası arkadaşına mesaj attım onun hakkında sorular sordum ve bu zamana dek kimseyle çıkmamış...
Meraba, üniversitede begendigim bir kız var lakin haftada 2 gün onunla benzer binadayız ve çok eksik görüyorum kızı, sonradan bu kız bi arkadaşımın yakın arkadaşı çıktı ve bana baglantı kurması için takviye istedimSagolsun tezgâhtar oldu ve hatun kişisine seni begenen biri var benimde okuldan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.