Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tas kebabı nasıl pişirilir tarifi

Tas kebabı nasıl pişirilir tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Tas kebabı tarifi

Tas Kebabı Malzemeler:

½ su bardağı akışkan yağ
4 – 5 adet defne yaprağı
4 diş sarımsak
2 çorba kaşığı domates salçası
1 tutam toz et bulyon
1 tutam kekik
3 çorba kaşığı un
Su
1 tutam tuzlu
1 baş soyulmuş soğan
500 gr kuşbaşı dana bonfile

ALT :wwwlarcomupluploadsnettaskebabitar2830nettaskebabitar2830ALT


Tas Kebabı Hazırlanışı:
Bir tencerede yağı kızdırın, içine defne yapraklarını, ince ince doğradığınız sarımsakları, domates salçasını atarak kavurun Toz et bulyon, kekik atarak karıştırın Unu ekleyin Su ve tuzu ekleyip karıştırın Bir baş soyulmuş soğanı ekleyip karıştırmaya devam edin Eti ekleyin ve karıştırın ve kaynamaya bırakın Yaklaşık 20 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise hazırlanmış Sağlık Durumu olsun *
 
858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt