Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tas Kebabı

Tas Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
12 kg ince kuşbaşı doğranmış dana eti
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet domates
12 çorba kaşığı domates salçası
3 diş sarımsak
1 orta boy soğan
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
12 çay kaşığı kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Soğanları ve sarmısakları yemeklik doğrayın, yağ konmuş orta büyüklükte tencereye koyun Kuş başı doğranmış etleri üzerine döküp, karıştırın Üzerine salca ve domatesi ilave edin En son baharatı ilave edin İyice karıştırın Tencerenin ortasına toplayıp, cam büyük bir kaseyi etler tamamı ile içinde olacak şekilde kapatın, ve çok kısık ateşte pişirmeye başlayın Etler suyunu saldığında tuzunu ilave edin Yemek suyunu çekene kadar pişirin Servis yapmadan önce, isteğe göre servis tabağına alıp, üzerine rendelenmiş kaşar döküp, düşük ısılı fırında 510 dak bekletip , servise hazır hale getirin

Servisini patates püresi , kızartması ile yapabilirsiniz
 

Similar threads

MALZEMELER 12 kg ince kuşbaşı doğranmış dana eti 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet domates 12 çorba kaşığı domates salçası 3 diş sarımsak 1 orta boy soğan 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber 12 çay kaşığı kırmızı biber HAZIRLANIŞI Soğanları ve sarmısakları yemeklik doğrayın, yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
MALZEMELER 12 kg ince kuşbaşı doğranmış dana eti 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet domates 12 çorba kaşığı domates salçası 3 diş sarımsak 1 orta boy soğan 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber 12 çay kaşığı kırmızı biber HAZIRLANIŞI Soğanları ve sarmısakları yemeklik doğrayın, yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Resimli Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı nasıl yapılır Malzemeler 600 gr Kuzu kuşbaşı 30 gr margarin 100 gr Soğan 1 Çorba kaşığı Domates salçası 1 tatlı kaşığı Tuzlu Baharat torbası 15 kadeh Su Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak soğanı ayıklayıp, kuşbaşı doğrayın Yağı, orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
600 gr kuşbaşı tavuk göğüs eti 2 çorba kaşığı soya sosu 3 çorba kaşığı sıvıyağ 2 soğan 2 diş sarımsak 1 sivribiber 2 çorba kaşığı un 1 çay bardağı soyulmuş badem 2 su bardağı tavuk suyu 4 domates 2 çorba kaşığı limon suyu Tuz karabiber kırmızı tozbiberSüsleme için: 2 su bardağı pirinçle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Tirit Kebabı Malzemeleri 2 yemek kaşığı zeytinyağı 300 gr kontrfile et – ince uzun şeritler halinde kesilmiş 1 tatlı kaşığı kimyon 1 adet kırmızı soğan – piyazlık doğranmış Sumak 2 su bardağı et suyu Tuz 2 adet tırnak pide 2 yemek kaşığı tereyağı Üzeri için Malzemeler 1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt