Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

-- Taşınabilir Harddisk Arızası

-- Taşınabilir Harddisk Arızası
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Seagate 2 TB taşınabilir harddiskim var arkadaşlar bu akşam elektrik ve usb bağlantılarını yaptıktan sonra harrisk koltuktan düştü bilgisayara bağladığımda ise periyodik olarak dıııt dııt sesleri geliyor ama mekanik ses geliyor dijital değil harddisk içindeki disk dönmüyor acaba neolmuş olabilir board sıkıntısı mı olabilir acaba acil yardıma ihtiyacım var harddisk içinde birçok program ve en çok ihtiyacım olan ingilizce eğitim programım var yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Seagate 2 TB taşınabilir harddiskim var arkadaşlar bu akşam elektrik ve usb bağlantılarını yaptıktan sonra harrisk koltuktan düştü bilgisayara bağladığımda ise periyodik olarak dıııt dııt sesleri geliyor ama mekanik ses geliyor dijital değil harddisk içindeki disk dönmüyor acaba neolmuş olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Merhaba arkadaşlar, Kullanılmayan bir DVR cihazından Seagate marka 1 TB harddisk çıkarttım sağlam ve çalışan bir harddisk ama DVR cihazı için formatlandığından dolayı bilgisayara sataide kablosuyla bağladığımda harici veya dahili harddisk gibi içini göremiyorum Biçimlendiremiyorum ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Merhaba arkadaşlar, Kullanılmayan bir DVR cihazından Seagate marka 1 TB harddisk çıkarttım sağlam ve çalışan bir harddisk ama DVR cihazı için formatlandığından dolayı bilgisayara sataide kablosuyla bağladığımda harici veya dahili harddisk gibi içini göremiyorum Biçimlendiremiyorum ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt