Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tatil iyi gelecek

tatil iyi gelecek
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
tatil iyi gelecek ünlü şarkıcı Sibel Can sahnelere geri dönüyor albüm hazırlıkları içinde olan sanatçı ha boşandı ha boşanacak derken tatile çıkıyormuş ALBÜMDEN ÖNCE AİLECE TATİLDELER! 1548638825 1548638825 tatiliyigelecek5c4e5a6e8c011tatiliyigelecek5c4e5a6e8c011 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersibelcanmanset&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SİBEL CAN, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÇIKARACAĞI YENİ ALBÜMÜ ÖNCESİ ENERJİSİNİ DEPOLAYACAK Eşi Sulhi Aksüt ile boşanacağı konuşulan Can, bu dedikoduları inkar etmek istercesine eşi ve çocukları ile Avrupa seyahatine çıktı Londra'dan başlayacak olan tatil, Paris ve İspanya'nın farklı alanlara yönlendirilmiş şehirlerinde devam edecek Fazla içime sindi Paris'te ufak oğlu Emir'i Disneyland'a götürecek olan Can, keyfinin fazla uygun olduğunu şu sözlerle açıklama etti: 'Şarkılarımı çok içime sinerek okudum Dinleyicilerimin yeni şarkılarımı beğeneceğini düşünüyorum Yeni bir imaj çalışması yapacağım Beni bu al  

858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt