Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tatile diye hastane şokuyla karşılaşan İpek Koca'ya eşi böbreğini verdi!

Tatile diye hastane şokuyla karşılaşan İpek Koca'ya eşi böbreğini verdi!
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
uFVss_1620815698_7372.jpg

23 yıldır böbrek yetmezliği hastası olan İpek Koca’yı "Tatile gidiyoruz" diyerek Bursa’da hastaneye götürüp böbrek nakli yaptırdı.

Muğla'nın Datça semtinde ikamet eden İpek Koca, 2013 yılında el ve ayaklarındaki uyuşukluk sebebiyle gittiği hekimden böbrek yetmezliği teşhisi kondu. Ortalama 6 yıldır tedavi olan Koca'nın hastalığı ilerleyince, devanın böbrek naklinde olduğu söylendi. Eşi Emin Koca ise kendi böbreğini bağışlama kararı aldı.

DHA'nın haberlerine nazaran böbrek nakli için olumlu dönüş alan Koca, eşini Bursa'ya tatile götürmek istiyormuş üzere plan yaptı. Bu durumdan habersiz olan İpek Koca kendini otelde beklerken özel hastanede buldu.

Hayatının şokuyla karşılaştığını lisana getiren İpek Koca şöyle aktardı: "Altı yıl boyunca ilaçlarla yönetim ettim. Sonrasında böbrek süreç görmediği için diyalize girmek zorunda kaldım. Üç yıl boyunca da diyaliz tedavisi gördüm. Benim için güç bir süreçti. Eşim bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadı. Son süreçte de böbreğinin birini bana verdi. Onun hakkını ödeyemem."

''HASTANEYE GİRDİĞİMİZDE HALA İNANMIYORDU''

Eşine sürpriz için bu türlü bir karar verdiğini söyleyen Emin Koca  şöyle konuştu: "Hastaneye girdiğimizde hala inanmıyordu. Cuma günü ameliyata girdik. Sağ olsun hekimler her gereksinimimize koşarak yanıt verdi. Bu memnunluk anlatılmaz, sözlerle bunu anlatamam. Parayla, malla, mülkle ölçülemez bir şey. 10 trilyon paran olsa hiçbir bedeli yok. Evvel sıhhatinin yerinde olması lazım."

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt