Tatlı , Ekşi Soslu Çıtır Karides tatlı ekşi soslu karides ananas soslu karides 500 g karides , 100 g taze zencefil , 2 adet taze soğan , 8 adet haşlanmış kestane , 2 yumurtanın beyazı , 2 tatlı kaşığı sherry , 25 g mısır nişastası , tuz Tatlı , Ekşi Sos: 100 ml ananas suyu , 50 ml sirke , 55 ml ketçap , 25 g toz şeker Zencefil, soğan, kestane ve karidesleri karıştırın ve sherry, yumurta akı ve darı nişastası ile yaptığınız karışıma ekleyin Tuzladıktan sonradan ceviz büyüklüğünde toplar haline getirin Galeta ununa bulayıp, Azura'da kavgalı yağda kızartın En Ince Ayrıntısına Kadar süzüldükten daha sonra servis yapın TatlıEkşi Sos: Tüm malzemeyi bir tencereye koyun ve kaynayana değin karıştırın Sıcak olarak servis yapın