Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

tatlı sözler sevgiliye

tatlı sözler sevgiliye
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
tatlı sözler sevgiliye tatlı sözler sevgiliye sevgiliye tatlı sözler sevgililer için tatlı sözler Sevgilinize söyleyeceğiniz en tatlı aşk sözleri burada diyoruz Melek'ler Evet sevgiliye tatlı sözler arayanlar, işte aradığınız tatlı sözler sevgiliye önerilerimiz 1549104347 1549104347 tatlisozlersevgiliye5c5574df922fdtatlisozlersevgiliye5c5574df922fd tatlisozlersevgiliye5c5574df922fd Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım yaşam yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya layık Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni fakat ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli değil manâlı olan sevginin sunulmuş olmasıdır Gölgeler düşsede yüreğinin üzerine güneşini sakın söndürme, umut yahut yarınlar uzaktan kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada Tatlı biri var sevilmeye bedel, güzel biri var görülmeye layık, iyi dostlar var özlenmeye bedel, fakat biri varki can vermeye değerinde! Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir arzu var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız küL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı Güzellik; sadece hoş olan şeylerde yok, Hoş görmek istediğin herşeydedir Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum Onlar uykuya ben sana doyamıyorum Yüreğimde senden bana hiç bir ışık yok! Ben karanlıktan fazla korkarımBeni gel al burdan Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili minicik dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Seni benden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o süre her yer yeşerecek Seni seviyorum diyenin sevgisinden kesin olmama et ünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir Nekadar çok seversen sev emin etmiyeceksin, sevdiğini kesin ediyorsan inan çok üzüleceksin Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim Dünyanın en hoş şeyini sana atamak isterdim, Ama seni sana nasıl verebilirim ancak? Ağlamak çocuklara, kusuruna bakmamak ise Allah a bile bile Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem Hoççakal Allah a emanet ol natürel ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam fakat işine yararsa? İçinde böylece bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngözlerin her zaman gülsünonuda kalbinde öyle bir saklaki doğrusu isteyen bulsun  

858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt