Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tatlı Sozler

Tatlı Sozler
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Tatlı Sozler
2019 Tatlı Sozler
Ayatin butun guzelliklerini gor Hicbirsey icin uzulme Kirilsanda aglama Bir gun sevdiginden ayrilsanda , sevindirecegine gulusunle cezalandir

Ay yildiza mutluluk fisildarken , Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylasirken Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum Icindeki umut cicekleri hic solmasin diye

Umutlarinin bittigi yerde duslerine saril; Duslerini paylasacak birini ararsan ben burdayim

Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter

Her gece geliyorsunBen seni yasamin armagani olarak karsiliyorum; simsiki sariliyoruzGulumsuyoruz Gorulmemis guzellikte gulumsuyorsun

Duman duman askin yanar icinde , Ateste sen kulde sensin bir tanem Senin sozlerinde buldum sevdayi , Goncada sen gulde sensin bir Tanem

Tek mesajıyla dunyalar kadar sevindiğiniz insanın bir de yanınızda uyuduğunu duşunun

Biliyor musun sevgili? En tatlı sakarlığın gozlerime takılıp kalbime duşmendi

Oyle uzun uzun anlatmaya gerek yokYaşlanınca birbirimizin bastonu olalım istiyorum,gerisini sen anla

Bir Gul olmak isterdim nedenmi ? Beni koparip kokladiginda vucudunun derinliklerine inipBirdaha ordan cikmamak icin

Sen deprem gibi girdin gonlume , fay hatti cizdin yuregime , enkazlar birakdin uzerine kalbimde , articilar devam etmekte , ozlenmektesin bitanem 79 sitetinde

Yağmur olsan binlerce damlanın icinden bulur yere duşmeden tutardım seni, Korkardım cunku Toprak Aldığını Vermiyor Geri

Beyazlayan Saclarım Senin Eserin, Yuzumdeki Cizgiler Gibi

Hasretin Sevgimden Daha Ağır Basıyor Aşkım ozledim Seni Artık gel Ne olur

Kucuk Sevgilerle Başlanyan iLgim Artık Devlerin Aşkı Oldu Sana

Bir Kelebek Kadar renkLi Bir Jaguar Kadar GizemLisin Bebeğim

Seni Mum ıŞığındaki Buğulu Aydınlığa Benzetiyorum Aşkım

ne Cicekler ne nesneler Alabilir yerini Birtanem Sen benimsin

Herkez Birini Sever Ama Benim Kadar Sevemez, Seni Sevdim ya Gerisi beni iLgilnedirmez

Seni Sonbahar Ruzgarının ıLık Esintisinde tanıdım Artık Yazlarımdaki Guneşimsin

Nekadar Hoyrat Olsada Bu GonuL Bir Senin Sozun Gecer Asi Bedenime GuLum

Seni Goruğum Andan itibaren insanlara Kustum Senin Elini tuttuğumdan beri kimseye değmedi ellerim birtanem

Gul Guzeldir Dikeni OLmasa, Sevgiler Guzeldir Dil yarası OLmasa

gecenin Mateminden, Sabahların Guneşine Sesleniyorum Seni Seviyorum

Okadar Guzel Guluyorsun'ki Gokkuşağı gibi renkLi Kuşlar Kadar Sevimli Evlenilecek kadar DeğerLisin AŞKIM

Sevdim Seni, Seviyorum Seni, Seveceğim Seni Kalbimdesin Şimdi Bırak Alma Kalbimi!

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!

Sana O kadar Kısa Cumleler Kuruyorumki Sana Yazdığım Kelimeleri Kıskanır Oldum Ne Olur Anla beni AŞKım Seviyorum Seni

RenkLi Aşkların Yansımasına Kapılmadan Gel Eski Gunlerimize DoneLim Birtanem

Cabuk OLalım Birtanem Herşeye Yeniden BaşlayaLım Birtanem

Okadar Guzel Bakuyorsunki Dunyaya Artık Gorduğun heryeri Kıskanmaya Başlıyorum AŞKIM!

Bendeki Sevgi iSe Etrafımdakilerinki Sadece Oyun

Aşk Acısı Cekeceğime diL yarası cekerim Daha iyi

Seninle Yaşadığım 1 Dakika Sensiz Olduğum Zamanlarda 1 omre bedeL Olucak Aşkım!