En Tatlı Sozler
2019 Tatlı Sozler
Ayatin butun guzelliklerini gor Hicbirsey icin uzulme Kirilsanda aglama Bir gun sevdiginden ayrilsanda , sevindirecegine gulusunle cezalandir
Ay yildiza mutluluk fisildarken , Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylasirken Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum Icindeki umut cicekleri hic solmasin diye
Umutlarinin bittigi yerde duslerine saril; Duslerini paylasacak birini ararsan ben burdayim
Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter
Her gece geliyorsunBen seni yasamin armagani olarak karsiliyorum; simsiki sariliyoruzGulumsuyoruz Gorulmemis guzellikte gulumsuyorsun
Duman duman askin yanar icinde , Ateste sen kulde sensin bir tanem Senin sozlerinde buldum sevdayi , Goncada sen gulde sensin bir Tanem
Tek mesajıyla dunyalar kadar sevindiğiniz insanın bir de yanınızda uyuduğunu duşunun
Biliyor musun sevgili? En tatlı sakarlığın gozlerime takılıp kalbime duşmendi
Oyle uzun uzun anlatmaya gerek yokYaşlanınca birbirimizin bastonu olalım istiyorum,gerisini sen anla
Bir Gul olmak isterdim nedenmi ? Beni koparip kokladiginda vucudunun derinliklerine inipBirdaha ordan cikmamak icin
Sen deprem gibi girdin gonlume , fay hatti cizdin yuregime , enkazlar birakdin uzerine kalbimde , articilar devam etmekte , ozlenmektesin bitanem 79 sitetinde
Yağmur olsan binlerce damlanın icinden bulur yere duşmeden tutardım seni, Korkardım cunku Toprak Aldığını Vermiyor Geri
Beyazlayan Saclarım Senin Eserin, Yuzumdeki Cizgiler Gibi
Hasretin Sevgimden Daha Ağır Basıyor Aşkım ozledim Seni Artık gel Ne olur
Kucuk Sevgilerle Başlanyan iLgim Artık Devlerin Aşkı Oldu Sana
Bir Kelebek Kadar renkLi Bir Jaguar Kadar GizemLisin Bebeğim
Seni Mum ıŞığındaki Buğulu Aydınlığa Benzetiyorum Aşkım
ne Cicekler ne nesneler Alabilir yerini Birtanem Sen benimsin
Herkez Birini Sever Ama Benim Kadar Sevemez, Seni Sevdim ya Gerisi beni iLgilnedirmez
Seni Sonbahar Ruzgarının ıLık Esintisinde tanıdım Artık Yazlarımdaki Guneşimsin
Nekadar Hoyrat Olsada Bu GonuL Bir Senin Sozun Gecer Asi Bedenime GuLum
Seni Goruğum Andan itibaren insanlara Kustum Senin Elini tuttuğumdan beri kimseye değmedi ellerim birtanem
Gul Guzeldir Dikeni OLmasa, Sevgiler Guzeldir Dil yarası OLmasa
gecenin Mateminden, Sabahların Guneşine Sesleniyorum Seni Seviyorum
Okadar Guzel Guluyorsun'ki Gokkuşağı gibi renkLi Kuşlar Kadar Sevimli Evlenilecek kadar DeğerLisin AŞKIM
Sevdim Seni, Seviyorum Seni, Seveceğim Seni Kalbimdesin Şimdi Bırak Alma Kalbimi!
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
Sana O kadar Kısa Cumleler Kuruyorumki Sana Yazdığım Kelimeleri Kıskanır Oldum Ne Olur Anla beni AŞKım Seviyorum Seni
RenkLi Aşkların Yansımasına Kapılmadan Gel Eski Gunlerimize DoneLim Birtanem
Cabuk OLalım Birtanem Herşeye Yeniden BaşlayaLım Birtanem
Okadar Guzel Bakuyorsunki Dunyaya Artık Gorduğun heryeri Kıskanmaya Başlıyorum AŞKIM!
Bendeki Sevgi iSe Etrafımdakilerinki Sadece Oyun
Aşk Acısı Cekeceğime diL yarası cekerim Daha iyi
Seninle Yaşadığım 1 Dakika Sensiz Olduğum Zamanlarda 1 omre bedeL Olucak Aşkım!
2019 Tatlı Sozler
Ayatin butun guzelliklerini gor Hicbirsey icin uzulme Kirilsanda aglama Bir gun sevdiginden ayrilsanda , sevindirecegine gulusunle cezalandir
Ay yildiza mutluluk fisildarken , Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylasirken Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum Icindeki umut cicekleri hic solmasin diye
Umutlarinin bittigi yerde duslerine saril; Duslerini paylasacak birini ararsan ben burdayim
Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter
Her gece geliyorsunBen seni yasamin armagani olarak karsiliyorum; simsiki sariliyoruzGulumsuyoruz Gorulmemis guzellikte gulumsuyorsun
Duman duman askin yanar icinde , Ateste sen kulde sensin bir tanem Senin sozlerinde buldum sevdayi , Goncada sen gulde sensin bir Tanem
Tek mesajıyla dunyalar kadar sevindiğiniz insanın bir de yanınızda uyuduğunu duşunun
Biliyor musun sevgili? En tatlı sakarlığın gozlerime takılıp kalbime duşmendi
Oyle uzun uzun anlatmaya gerek yokYaşlanınca birbirimizin bastonu olalım istiyorum,gerisini sen anla
Bir Gul olmak isterdim nedenmi ? Beni koparip kokladiginda vucudunun derinliklerine inipBirdaha ordan cikmamak icin
Sen deprem gibi girdin gonlume , fay hatti cizdin yuregime , enkazlar birakdin uzerine kalbimde , articilar devam etmekte , ozlenmektesin bitanem 79 sitetinde
Yağmur olsan binlerce damlanın icinden bulur yere duşmeden tutardım seni, Korkardım cunku Toprak Aldığını Vermiyor Geri
Beyazlayan Saclarım Senin Eserin, Yuzumdeki Cizgiler Gibi
Hasretin Sevgimden Daha Ağır Basıyor Aşkım ozledim Seni Artık gel Ne olur
Kucuk Sevgilerle Başlanyan iLgim Artık Devlerin Aşkı Oldu Sana
Bir Kelebek Kadar renkLi Bir Jaguar Kadar GizemLisin Bebeğim
Seni Mum ıŞığındaki Buğulu Aydınlığa Benzetiyorum Aşkım
ne Cicekler ne nesneler Alabilir yerini Birtanem Sen benimsin
Herkez Birini Sever Ama Benim Kadar Sevemez, Seni Sevdim ya Gerisi beni iLgilnedirmez
Seni Sonbahar Ruzgarının ıLık Esintisinde tanıdım Artık Yazlarımdaki Guneşimsin
Nekadar Hoyrat Olsada Bu GonuL Bir Senin Sozun Gecer Asi Bedenime GuLum
Seni Goruğum Andan itibaren insanlara Kustum Senin Elini tuttuğumdan beri kimseye değmedi ellerim birtanem
Gul Guzeldir Dikeni OLmasa, Sevgiler Guzeldir Dil yarası OLmasa
gecenin Mateminden, Sabahların Guneşine Sesleniyorum Seni Seviyorum
Okadar Guzel Guluyorsun'ki Gokkuşağı gibi renkLi Kuşlar Kadar Sevimli Evlenilecek kadar DeğerLisin AŞKIM
Sevdim Seni, Seviyorum Seni, Seveceğim Seni Kalbimdesin Şimdi Bırak Alma Kalbimi!
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
Sana O kadar Kısa Cumleler Kuruyorumki Sana Yazdığım Kelimeleri Kıskanır Oldum Ne Olur Anla beni AŞKım Seviyorum Seni
RenkLi Aşkların Yansımasına Kapılmadan Gel Eski Gunlerimize DoneLim Birtanem
Cabuk OLalım Birtanem Herşeye Yeniden BaşlayaLım Birtanem
Okadar Guzel Bakuyorsunki Dunyaya Artık Gorduğun heryeri Kıskanmaya Başlıyorum AŞKIM!
Bendeki Sevgi iSe Etrafımdakilerinki Sadece Oyun
Aşk Acısı Cekeceğime diL yarası cekerim Daha iyi
Seninle Yaşadığım 1 Dakika Sensiz Olduğum Zamanlarda 1 omre bedeL Olucak Aşkım!