Tatlıses'e Doktordan Yasaklanmış Geldi İbrahim Tatlıses Albüme Ara Verdi İbrahim Tatlıses e Doktordan Yasak Bir süre önce başından vurulan İbo doktorların yoğun çabası üstüne ayağa kalktı ve yürümeye başladıSonrasında Ayşegül Yıldız ile şimşek nikahı kıydıŞimdi ise albüm çıkarmayı düşünen İbo ya Doktorundan yasaklanmış geldiHaberin detayları aşağı 1548637424 1548637424 tatlisesedoktordanyasakgeldi5c4e54f575760tatlisesedoktordanyasakgeldi5c4e54f575760 tatlisesedoktordanyasakgeldi5c4e54f575760 İbrahim Tatlıses'e Yasak Geldi! Ödül törenlerinde irtifa göstermeye başlayan İbrahim Tatlıses'e doktorlarından yasak geldi Doktorları, tedavisi devamlı imparatorun dinlenmesi gerektiğini vurgularken, yeni çıkaracağı albümünü de ara vermesini istedi ALBÜM ASKIYA ALINDI Geçtiğimiz sene başından vurularak ağır yaralanan meşhur şarkıcı İbrahim Tatlıses, doktorlarının uyarısı üzerine dinlenme kararı aldı Sıhhat sorunlarına rağmen son zamanlarda çoğu ödül törenine katılarak, sahnede söylev yapan Tatlıses'e doktorlarından heyecan yasağı geldi Bugün'ün haberine göre, bu yasaktan nedeniyle sanatkâr bununla birlikte Mucize adlı yeni albümünün çıkış tarihini de tecil etmek zorunda kaldı UYARI DİNLEMİYOR Uzun süren tedavi sürecinin peşinde nihayet şarkı söylemeye başlayan İmparator, doktorlarından gelen bu uyarıları dinlememekte kararlı Dinlenme sürecinde albüme birkaç parça daha eklemek isteyen ünlü şarkıcı, çeşitli bestecilerden yeni besteler istedi Tatlıses, yeni albümü için Polat Yağcı'nın sahibi olduğu Poll Production'la hastane odasında 2 albüm karşılığı 2 milyon dolara imza atmıştı SÜREKLI KASILIYORUMILK KEZ Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde bastonunu atarak az daha şovmen türkücü, sonra da Altın Kelebek ödül töreninde kendisine zarar verenlere sahnede topa tutmuştu Vücudunun heyecandan kasıldığını ayrım eden Tatlıses, Kasılıyorum sürekli Milyonlarca kere sahneye çıktım ben böyle bir şey görmedim Bu ödül törenlerinde oluyor Para vermiyorlar ondan her hâlükardadiyerek seyircileri güldürmüştü id