nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Bu haberi bende Tv'de İzledim çok etkilendim ve duygulandımTatsyana Tsvikeviç Prof Dr Nihat Hatipoğlu'nu izleyerek Müslümanlığı seçtiğini ifade eden Polonyalı oyuncu Tatsyana Tsvikeviç, Hatipoğlu'nun atv ekranlarında yayımlanan Dosta Doğru programına telefonla bağlandı 15 yıldır Türkiye'de yaşayan Tatsyana Tsvikeviç, perşembe akşamı yayımlanan programda arkadaşça açıklamalarda bulundu Hatipoğlu'na övgüler yağdırıp teşekkür eden Tsvikeviç, Bir işlem yaşadım Huzuru ve mutluluğu bulmaya çalışıyordum Programınızı izleyince fazla enerjinizden fazla etkilendim Siz bana doğruyu gösterdiniz, sizin sayenizde Müslüman oldum
Oruç tutmaya Müslüman olmadan önce başladım Arkadaşlarım bana her zaman Sen bizden daha çok Müslümansın' derlerdi Yarı ben her zaman Müslümanmışım gibi hissediyorum Cuma günleri türbe ziyareti yaparım İsyan' diye bir kelime değil benim hayatımda, her şeyin bir nedeni olduğunu düşünüyorum İnsan sabretmeli Defalarca dua ediyorum dedi tebrikler Tatsyana yolun ve bahtın açık olsun *
Oruç tutmaya Müslüman olmadan önce başladım Arkadaşlarım bana her zaman Sen bizden daha çok Müslümansın' derlerdi Yarı ben her zaman Müslümanmışım gibi hissediyorum Cuma günleri türbe ziyareti yaparım İsyan' diye bir kelime değil benim hayatımda, her şeyin bir nedeni olduğunu düşünüyorum İnsan sabretmeli Defalarca dua ediyorum dedi tebrikler Tatsyana yolun ve bahtın açık olsun *