Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tatsyana Nasıl Musluman Oldu

Tatsyana Nasıl Musluman Oldu
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagestatsyananasilmuslumanoldu5ad79050060ff

Bu haberi bende Tv'de İzledim cok etkilendim ve duygulandımTatsyana Tsvikevic Prof Dr Nihat Hatipoğlu'nu izleyerek Muslumanlığı sectiğini acıklayan Polonyalı oyuncu Tatsyana Tsvikevic, Hatipoğlu'nun atv ekranlarında yayımlanan Dosta Doğru programına telefonla bağlandı 15 yıldır Turkiye'de yaşayan Tatsyana Tsvikevic, perşembe akşamı yayımlanan programda samimi acıklamalarda bulundu Hatipoğlu'na ovguler yağdırıp teşekkur eden Tsvikevic, Bir surec yaşadım Huzuru ve mutluluğu bulmaya calışıyordum Programınızı izleyince pozitif enerjinizden cok etkilendim Siz bana doğruyu gosterdiniz, sizin sayenizde Musluman oldum

Oruc tutmaya Musluman olmadan once başladım Arkadaşlarım bana hep Sen bizden daha cok Muslumansın' derlerdi Sanki ben hep Muslumanmışım gibi hissediyorum Cuma gunleri turbe ziyareti yaparım İsyan' diye bir kelime yok benim hayatımda, her şeyin bir nedeni olduğunu duşunuyorum İnsan sabretmeli Hep dua ediyorum dedi tebrikler Tatsyana yolun ve bahtın acık olsun