Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Alabalık Nasıl Pişirilir

Tavada Alabalık Nasıl Pişirilir
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Tavada Alabalık Nasıl Pişirilir lütfen tanımlama edermisiniz teşekkürler

Cevap: Tavada Alabalık Nasıl Pişirilir

Alabalık Tava

Malzemeler

8 adet alabalık
1 su bardağı un
4 çorba kaşığı tereyağı
1 fincan akıcı yağ

Hazırlanışı

Alabalıkların yüzgeçleri kesilip içi çıkarılır ve solungaçları çekilerek alınır Tamamen temizlenene kadar yıkanarak süzülür Kağıt peçete ya da temiz bir bezle balıkların suyu alınır Tavaya akıcı yağ ve tereyağ koyarak kızdırılır Balıklar unlanır ve silkelenerek artı unlarından kurtarılır Tava iyice kızınca balıkların sırtları size bakacak şekilde yağa konur 45 dakika kızarana değin bir tarafı pişirilir ve değişik yüzü çevrilip 45 dakika daha kızartılır Balıkların karın tarafları size bakacak şekilde servis tabağına alınır Tabağın kenarları isteğe tarafından süslenir ve kalan tereyağ eritilip üzerine bir limonun suyu ek edilir Hazırlanan sos balıkların üstüne dökülür *
 
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt