iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 adet büyük tavuk göğsü,
1 kase sarmısaklı yoğurt,
Kekik,
Kırmızı biber,
Nane
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım yemek kaşığı salça
HAZIRLANIŞI
Tavukları kuşbaşı doğrayın Teflon tavada iyice suyunu çekene kadar kavurun Kırmızı biber, kekik , tuz dökerek biraz daha kavurun Servis tabağına tavukları alın üzerine sarmısaklı yoğurdu dökün Bir tavada erittiğiniz yağa salçayı ilave ederek pişirin Pişirilen sosu yoğurdun üzerine dökün Nane serperek servis yapın
2 adet büyük tavuk göğsü,
1 kase sarmısaklı yoğurt,
Kekik,
Kırmızı biber,
Nane
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım yemek kaşığı salça
HAZIRLANIŞI
Tavukları kuşbaşı doğrayın Teflon tavada iyice suyunu çekene kadar kavurun Kırmızı biber, kekik , tuz dökerek biraz daha kavurun Servis tabağına tavukları alın üzerine sarmısaklı yoğurdu dökün Bir tavada erittiğiniz yağa salçayı ilave ederek pişirin Pişirilen sosu yoğurdun üzerine dökün Nane serperek servis yapın