Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli

Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Tavşan Tas Kebabı ,
Tavşan Tas Kebabı nasıl yapılır,
Tavşan Tas Kebabının Tarifi




Malzemeler
1 ada tavşanı 1 çorba kaşığı margarin yağı 100 gram arpacık soğanı 2 kadeh et suyu, 1 defne yaprağı 4 çorba kaşığı zeytinyağı birkaç yaprak adaçayı, tuz, karabiber ve kekik


Tavşan Tas Kebabı yapılışı


Tavşanın derisi yüzüldükten içi temizlendikten sonradan başı ve ayakları kesilip atılır Tavşanın geri kalan kısmı minik parçalara doğranır Bu parçalar, içinde margarin yağı, zeytinyağı, defne ve adaçayı yaprağı bulunan bir tencereye konur ve kaslı bir ateşte karıştırılarak kavrulur Tavşan eti iyice kızarınca üzerine sıcak et suyu da katılır ve tencerenin kapağı örtülerek orta ısılı ateşte yarım saat pişirilir Yarım saatin sonunda tencereye kabukları soyulmuş tüm arpacık soğanları atılır Ateşin ısısı azıcık daha azaltılır ve soğanlar en ince ayrıntısına kadar pişinceye dek tencere ateşte tutulur Soğanlar pişince yemek servis tabağına boşaltılır ve sıcak sıcak servis yapılır *
 
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt