Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavsiyeleriniz lazım acele hemde

Tavsiyeleriniz lazım acele hemde

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 8 aylık bi ilişkim var fazla hoş gidiyo lakin ben güvenmiyorum bu foruma bu kon ile ilgili kaçıncı konu açışım bilmiyorum dün çıktığımızı dayısı öğrendi babana söylicem falan demiş yaşımız 18 dayısı neyse abartmış birazda baba olarak kızması falan doğaldır fakat biraz sert babası sevgilimin dediğine görede bu konuda sert biraz neyse işte dayısı falan öğrendi ben kimseye güvenemiyorum geçmişimden nedeniyle daha sonra ben dedimki bunun altından bi şey yokmu ayrılmaya falan aramıyosun dimi dedim pat diye atarlandı kızdı neyse konuştuk sakinleştirdim aradı aradığında ağlıyodu 1520 dakika dek konuştuk gönlünü aldım fazla derdim var kafamda dolanan binlerce öykü var her olayda böyle kafamda dolanıyo güvensizlik hissediyorum ve böyle olduğundada fena hissediyorum sürekli düşünmekten bıktım ayrıntılarıyla bıkkınlık geldi kendi kendimi yiyorum besbelli bişey yokken olmuycakken kafamdan kuruyorum işte kendimde biliyorum fakat gerçekmidir acaba olabilirmi diye düşünüyorum çünkü geçmişimde oldu ve arada böyle ağız dalaşı ettiğimzide hiçbirşey yapasım gelmiyor ne oyun oynayasım geliyor ne dışarı cıkasım geliyor yatıp ölesim geliyor resmen şuan o durumda kısada özetliyim derdimi GÜVENSİZLİK , TARTIŞMA VB ŞEYLERİ KAFAMA TAKIP CANIMI SIKIYORUM

858,497Konular
981,996Mesajlar
29,982Kullanıcılar
1boboSon üye
Üst Alt