iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
3 yufka
1 su bardağı tavuk suyu
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
İç harç için
Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
1 parça haşlanmış tavuk göğüs eti
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı
1 Aşama
İç harcımızı hazırlamak için önce tavuk göğsünü haşlayın ve kemiklerini çıkarın ve küçük küçük parçalara ayırın Sonra üzerlerine tuz, karabiber ve çekilmiş cevizi ekleyin ve karıştırın
2 Aşama
Fırın tepsisini yağlayın ve yufkaları aralarına yağ sürerek üst üste gelecek şekilde tepsiye dizin
3 Aşama
Fırını önceden 220 derece ısıtın ve tepsiyi fırına vererek yufkaların pembeleşmesi için pişirin
4 Aşama
Pişen yufkalar üzerine soğutulmuş tavuk suyunu ilave edin ve iç harcınızı ekleyin Yufkaları rulo şeklinde sarın
5 Aşama
Ruloları tekrardan fırına verin ve yaklaşık olarak 1012 dakika daha pişirin Ruloları dilimler halinde kesin ve servis yapın
Kaynak:YemekTarifleri
3 yufka
1 su bardağı tavuk suyu
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
İç harç için
Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
1 parça haşlanmış tavuk göğüs eti
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı
1 Aşama
İç harcımızı hazırlamak için önce tavuk göğsünü haşlayın ve kemiklerini çıkarın ve küçük küçük parçalara ayırın Sonra üzerlerine tuz, karabiber ve çekilmiş cevizi ekleyin ve karıştırın
2 Aşama
Fırın tepsisini yağlayın ve yufkaları aralarına yağ sürerek üst üste gelecek şekilde tepsiye dizin
3 Aşama
Fırını önceden 220 derece ısıtın ve tepsiyi fırına vererek yufkaların pembeleşmesi için pişirin
4 Aşama
Pişen yufkalar üzerine soğutulmuş tavuk suyunu ilave edin ve iç harcınızı ekleyin Yufkaları rulo şeklinde sarın
5 Aşama
Ruloları tekrardan fırına verin ve yaklaşık olarak 1012 dakika daha pişirin Ruloları dilimler halinde kesin ve servis yapın
Kaynak:YemekTarifleri