Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Galantini Jenevuaz PDT

Hoş geldin! deoxr64 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tavuk Galantini Jenevuaz PDT

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
MALZEMELER
22 dilim için
10 adet yumurta
½ tatlı kaşığı tuz
az kırmızı biber
2 çorba kaşığı margarin
1 adet piliç
1 avuç yeşil fıstık (kaynar suda 1 dakika haşlanıp süzülmüş, kabukları soyulmuş)


HAZIRLANIŞI
Yumurtayı bir kaba kırıp, içine tuz ve biberi ilave edip 1 dakika sarı ve beyaz birbirine karışıncaya kadar çırpın Bir tencereye yağı koyun ve orta ateşte kızdırın Yumurtayı ekleyip bir kaşıkla karıştırarak parça parça pişmeye başlayıp biraz sertleşince ateşten alın Bir kaba boşaltın Yeşil fıstığı karıştırın Pilicin karnını yırtmadan sırtından boydan boya yararak bütün kemiklerini ve içini çıkartıp, temizleyin Pilici derisinin üzerine yatırıp enine boydan boya şişe gibi yuvarlak yumurta harcı koyup pilici harcın üzerine koyarak sarın Pilici yanmaz alüminyum kağıda iki katlı sarın Bir kaba koyup üzerini iki parmak aşıncaya kadar su koyup bir çorba kaşığı tuz ve birkaç dal maydanoz ve bir yaprak defne kuşbaşı kesilmiş, bir küçük havuç, bir soğan ve biraz kereviz koyup bir kere kaynattıktan sonra ağır ateşte ağır ağır kaynatarak 3540 dakika pişirip ateşten alın Bir kevgir ile sudan alın 56 saat sonra dilimleyin ve servis edin
 
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt