Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin1 su bardağı un1 su bardağı şeker1 litre süt1 paket vanilya Üzerine ; 1 paket çikolatalı puding Altına ; 1 paket petibör bisküvi Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı Başta dikdörtgen borcama petibör bisküvileri diziyoruzSonra tenceremizi ocağa koyuyoruz 1 paket margarini eritiyoruzEridikten daha sonra 1 kadeh unumuzu ekliyoruz un kokusu çıkana dek kavuruyoruzSonradan 1 litre sütümüzü döküyoruz bununla beraber çırpıyoruz1 su bardağı şekerimizi de ekliyoruz vanilyamızı da ekliyoruz kaynayana kadar karıştırıyoruzKıvamını aldıktan sonradan tavuk göğsümüzü borcama bisküvilerin üstüne döküyoruzPuding için ayrı bir tencere de 3, 5 bardak süte pudingimizi döküyoruz çırpıyoruzPudingimiz olduğunda onu da tavuk göğsümüzün üstüne döküyoruzÜzerini tercihe tarafından hindistan cevizi, fındık, fıstık ile süsleyebilirsinizol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur