iltasyazilim
FD Üye
Tavuk Göğüsü Tarifi İçin Malzemeler
*1 litre süt
*125 gram margarin
*1,5 su bardağı toz şeker
*1 su bardağı un
*1 paket vanilya
Üzeri için:
*Tarçın
Altı için:
*Eti burçak bisküvi
Tavuk Göğüsü Tarifi Yapılışı
1
*İlk olarak margarini tencereye koyup eritiyoruz
*Eriyen yağın üzerine unu ekleyip 45 dakika kavuruyoruz
*Daha sonra sütü azar azar ekliyoruz ve toz şekeri koyup karıştırıyoruz
*Piştikten sonra 1 paket vanilyayı ekliyoruz
*Borcama eti burçak bisküvileri diziyoruz ve pişen muhallebiyi direk üstüne döküyoruz
*Ardından üzerine tarçın serpiştirip soğumaya bırakıyoruz
Afiyet olsun
*1 litre süt
*125 gram margarin
*1,5 su bardağı toz şeker
*1 su bardağı un
*1 paket vanilya
Üzeri için:
*Tarçın
Altı için:
*Eti burçak bisküvi
Tavuk Göğüsü Tarifi Yapılışı
1
*İlk olarak margarini tencereye koyup eritiyoruz
*Eriyen yağın üzerine unu ekleyip 45 dakika kavuruyoruz
*Daha sonra sütü azar azar ekliyoruz ve toz şekeri koyup karıştırıyoruz
*Piştikten sonra 1 paket vanilyayı ekliyoruz
*Borcama eti burçak bisküvileri diziyoruz ve pişen muhallebiyi direk üstüne döküyoruz
*Ardından üzerine tarçın serpiştirip soğumaya bırakıyoruz
Afiyet olsun