iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı margarin
4 çorba kaşığı un
yeterince süt
tuz
karabiber
köri
pulbiber
HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın ve kemikleri tamamen ayırın Didiklenmiş tavuğa tuz, karabiber, pul biber ve köriyi ekleyerek karıştırın Borcama yerleştirindaha sonra ayrı bir kapta margarini eritin
Unu bu yağda kavurun Kavrulan unun üzerine boza kıvamına gelene kadar
süt ilave edin Hazırlanan beşamel sosu didilmiş tavuk üzerine iyice yayınÜstü kapanacak şekilde kaşar rendesi ilave edin Pul biber serpin ve fırına verin Kaşar eriyip üstü kızarana dek pişirinBörek şeklinde keserek servis yapın
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı margarin
4 çorba kaşığı un
yeterince süt
tuz
karabiber
köri
pulbiber
HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın ve kemikleri tamamen ayırın Didiklenmiş tavuğa tuz, karabiber, pul biber ve köriyi ekleyerek karıştırın Borcama yerleştirindaha sonra ayrı bir kapta margarini eritin
Unu bu yağda kavurun Kavrulan unun üzerine boza kıvamına gelene kadar
süt ilave edin Hazırlanan beşamel sosu didilmiş tavuk üzerine iyice yayınÜstü kapanacak şekilde kaşar rendesi ilave edin Pul biber serpin ve fırına verin Kaşar eriyip üstü kızarana dek pişirinBörek şeklinde keserek servis yapın