iltasyazilim
FD Üye
Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
*5 tane but
*2 orta boy patates
*1 tane havuç
*2 tane küçük soğan
*Tuz ve pulbiber isteğinize göre ayarlayabilirsiniz sıcak su
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı
Tencereye butları patatesleri soyup ikiye bölüp havuçları ve soğanı doğramadan ( soğan tat vermesi için ekliyoruz yemek piştikten sonra yemekten çıkartabilirsiniz yada o şekilde de sunum yapabilirsiniz) tencerede tüm malzemelerimize tuz pulbiber ve sıvı yağını ekleyip karıştırıyoruz tavukların üzeri geçecek kadar sıcak su ekleyip pişiriyoruz tavuklarımız piştiğinde yemeğimiz sunuma hazır olacaktır Afiyet olsun
*5 tane but
*2 orta boy patates
*1 tane havuç
*2 tane küçük soğan
*Tuz ve pulbiber isteğinize göre ayarlayabilirsiniz sıcak su
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı
Tencereye butları patatesleri soyup ikiye bölüp havuçları ve soğanı doğramadan ( soğan tat vermesi için ekliyoruz yemek piştikten sonra yemekten çıkartabilirsiniz yada o şekilde de sunum yapabilirsiniz) tencerede tüm malzemelerimize tuz pulbiber ve sıvı yağını ekleyip karıştırıyoruz tavukların üzeri geçecek kadar sıcak su ekleyip pişiriyoruz tavuklarımız piştiğinde yemeğimiz sunuma hazır olacaktır Afiyet olsun