iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
600 gr tavuk göğüs
Karabiber
Köri
Pulbiber
Kekik
Tuz
Sarımsak
Sos malzemeleri;
Soda
1 yumurta
5 kaşık un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 miktar tuz
Hazırlanışı
Tavuğumuzu parmak kalınlığında uzun uzun kesiyoruz Tavuğa malzemeleri karıştırdıktan sonra 45 dk buzdolabında üzeri kapalı şekilde bekletiyoruz Sos malzemerine ayrı bir kapta 5 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta, 1 çay kaşığı tuz, sade soda İle dolaptan çıkan tavuğu harmanlıyoruz Bu şekilde dolapta 30 dk daha kalsın Daha sonra kızartıyoruz
600 gr tavuk göğüs
Karabiber
Köri
Pulbiber
Kekik
Tuz
Sarımsak
Sos malzemeleri;
Soda
1 yumurta
5 kaşık un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 miktar tuz
Hazırlanışı
Tavuğumuzu parmak kalınlığında uzun uzun kesiyoruz Tavuğa malzemeleri karıştırdıktan sonra 45 dk buzdolabında üzeri kapalı şekilde bekletiyoruz Sos malzemerine ayrı bir kapta 5 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta, 1 çay kaşığı tuz, sade soda İle dolaptan çıkan tavuğu harmanlıyoruz Bu şekilde dolapta 30 dk daha kalsın Daha sonra kızartıyoruz