Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kapama

Tavuk Kapama

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Tavuk Kapama Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet tavuk pirzola
*2 adet tavuk göğüs
*4 su bardağı su
*1 yemek kaşığı kuş üzümü
*1 büyük boy soğan
*2 su bardağı pilavlık pirinç
*1 tatlı kaşığı tuz
*Sıvıyağ

*
Tavuk Kapama Tarifi Yapılışı Tavuklarımızı 4 su bardağı su ile kaynatıp pişiriyoruz, soğanlaımızı ince doğrayıp pirinçlerle kavuruyoruz, soğanlar ölene kadar kavuruyoruz, tuz ve kuş üzümünü ekleyip karıştırıyoruz ,dilediğimiz tepsiye pirinçli harcımızı yayıyoruz, üzerine derileri temizlenmiş tavuk parçalarını yerleştirip, üzerine 3 su bardağı tavuk suyundan koyuyoruz ,190 derece sıcak fırında suyunu iyice çekip pilav olduğunda çıkarıp afiyetle yiyoruz Kayınvalidemden öğrendiğim bu tarifi çok beğenerek yiyoruz ikram ettiğim herkes çok beğendi bir deneyin derim şimdiden afiyet olsun
 
858,497Konular
982,121Mesajlar
30,079Kullanıcılar
sashaboySon üye
Üst Alt