iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 Tavuk göğsü
Pastırma ya da ince uzun dilimlenmiş Sucuk
Kaşar peynir (ince uzun dilimlenmiş)
Sıvıyağ
1 Yumurta
Un
Galeta unu
Yapılışı
Tavuk göğsünü ortadan yatay şekilde ikiye bölerek ve et dövücü ile genişleterek inceltin Yayılmış göğüsün içine 1 parça pastırma ve kaşar peyniri koyun Aynı yaprak sarma mantığı ile sarın İki ucuna kürdan takarak açılmasını önleyin
Sıvıyağı tavaya az miktarda koyarak ısıtın Tavukları önce una, sonra yumurtaya, sonra da galeta ununa bulayıp dışı pişinceye kadar kızartın
içi pişmemiş olacaktır En son bir fırın kabı ya da borcama alarak, 200 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin
Galeta ununa istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz
Programdan alıntı yaparak denedim, memnun kaldım
2 Tavuk göğsü
Pastırma ya da ince uzun dilimlenmiş Sucuk
Kaşar peynir (ince uzun dilimlenmiş)
Sıvıyağ
1 Yumurta
Un
Galeta unu
Yapılışı
Tavuk göğsünü ortadan yatay şekilde ikiye bölerek ve et dövücü ile genişleterek inceltin Yayılmış göğüsün içine 1 parça pastırma ve kaşar peyniri koyun Aynı yaprak sarma mantığı ile sarın İki ucuna kürdan takarak açılmasını önleyin
Sıvıyağı tavaya az miktarda koyarak ısıtın Tavukları önce una, sonra yumurtaya, sonra da galeta ununa bulayıp dışı pişinceye kadar kızartın
içi pişmemiş olacaktır En son bir fırın kabı ya da borcama alarak, 200 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin
Galeta ununa istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz
Programdan alıntı yaparak denedim, memnun kaldım